через їхній новий браузер я перестав поважати оперу..користуюся старою версією. В новій немає ні поштового клієнта і всіх решта настройок і корисних функцій через які всі і любили оперу..нову оперу зробили тупо під хромadvanced member писав:AdMuncher надо ставить - он не привязан к браузеру, любой ставите и нет рекламы.
Макстон юзал ещё пару лет назад, ничего сверхестественного небыло. Опера всегда будет моим основным браузером из за того что в нем есть почтовый клиент, возможность синхронизации закладок с любого компа и даже смартфона.
Тем более новый браузер - это уже время нужно на его изучение и привыкание.
Вийшла нова версія Maxthon Cloud Browser 4.1.2.3000
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Re: Maxthon Cloud Browser 4.1.2.1600 Beta
Востаннє редагувалось 14 серпня 2013, 09:10 користувачем tarik, всього редагувалось 1 раз.
Пару років назад не було цієї оновленої Бета версії. Я теж Оперою користуюсь в основному, але тільки ОпераАС. В Макстоні теж є синхронізація, правда не знаю як з смартофоном але знаю що й для нього є цей браузер.advanced member писав:AdMuncher надо ставить - он не привязан к браузеру, любой ставите и нет рекламы.
Макстон юзал ещё пару лет назад, ничего сверхестественного небыло. Опера всегда будет моим основным браузером из за того что в нем есть почтовый клиент, возможность синхронизации закладок с любого компа и даже смартфона.
Тем более новый браузер - это уже время нужно на его изучение и привыкание.
У мене 7 браузерів встановлено, для мене ОпераАС, а всі решту — для дружини :D
P.S. Про мейл в Опері лише недавно дізнався

Там є AdHunter (блокувальник виринаючих вікон), він зразу включенийtarik писав:я теж на нього адблок не знайшов..там походу на двіжку хрома, може від нього підійде...Сулейман писав:У меня он плывет, пока рановато и блокировку рекламы не нашел
Re: Вийшла нова версія Maxthon Cloud Browser 4.1.2.3000
Вийшла нова версія Maxthon Cloud Browser 4.1.2.3000
http://forum.maxthon.com/forum.php?mod= ... d&tid=3946
http://forum.maxthon.com/forum.php?mod= ... d&tid=3946
Востаннє редагувалось 23 серпня 2013, 14:08 користувачем NikolayVM, всього редагувалось 3 разів.
Останній раз піднімалось NikolayVM на 27 серпня 2013, 11:30.