Програма для редагування картинок
Re: Програма для редагування картинок
та ні на компTAZIT писав:Тобі JAVA-програму треба , РОМА ?!
Востаннє редагувалось 26 червня 2013, 12:10 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.
так вона і не на телефон але паінт 100% не підходитьyarik писав:Про те що ця програма винна запускатись на телефоні не вказано.Рома писав:Хто які програми знає для редагування картинок під екран телефона. Треба щоб програма була простенька (не фотошоп і корлдрав) з можливістю змінювати розміри, вставляти якісь рамки і т.д. Було б не погано якби можна було б ще робити анімації на заставку
взагалі то не знаю, знайомий хоче там якісь рамки ставити, міняти розмір (типу картинка горизонтальна а на телефоні екран вертикальний)advanced member писав: Если конкретно картинку то зачем ее подгонять - скидывай ее в тел и она будет нормально отображаться.
Гарно дякую вам, це те що потрібноxtrade писав:IrfanView
- проста
- зручна
- э різні мови інтерфейсу

а то мені тут Paint рекомендували

Востаннє редагувалось 26 червня 2013, 12:15 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.
- yarik
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 10 разів
можливо Ви не про той пейнт подумали.Рома писав: так вона і не на телефон але паінт 100% не підходить
Востаннє редагувалось 26 червня 2013, 12:16 користувачем yarik, всього редагувалось 1 раз.
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
если не знаешь - зачем создал тему?Рома писав:взагалі то не знаю, знайомий хоче там якісь рамки ставити, міняти розмір (типу картинка горизонтальна а на телефоні екран вертикальний)advanced member писав: Если конкретно картинку то зачем ее подгонять - скидывай ее в тел и она будет нормально отображаться.
да, я певно не в курсі що таке Paint.Netyarik писав:можливо Ви не про той пейнт подумали.Рома писав: так вона і не на телефон але паінт 100% не підходить
Paint.Net

так знайомий попросив, я ж писав вищеSTREPS писав: если не знаешь - зачем создал тему?