У гугла.Dj-Rembrand писав:В кого є ссилка на Araxis з таблеткою?
Якою програмою можна порівнювати 2 текстові файли
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: Якою програмою можна порівнювати 2 текстові файли
Востаннє редагувалось 26 грудня 2014, 17:30 користувачем KVadik, всього редагувалось 1 раз.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
Востаннє редагувалось 26 грудня 2014, 17:46 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
геніально,як я не догадався!!!???Мене вже бісить стільки шукали,одні розводи на бабло.,смс,а в торрені взагалі не може підєднатись до пірів.,ще ви тут гоните.Якщо не можете дати конкретноссилки,то нащо гнати.....Рома писав:KVadik писав:У гугла.
треба було так http://lmgtfy.com/?q=Araxis+%D0%BB%D0%B ... 0%B2%D0%BE
:D
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
У меня по первой ссылке, с рутрекера скачалось за 20 секунд.Dj-Rembrand писав: геніально,як я не догадався!!!???Мене вже бісить стільки шукали,одні розводи на бабло.,смс,а в торрені взагалі не може підєднатись до пірів.,ще ви тут гоните.Якщо не можете дати конкретноссилки,то нащо гнати.....
Что я делаю не так?

˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
скачати то вже скачав,але кряк не встановлюється формат якийсь вибиває dll.KVadik писав:У меня по первой ссылке, с рутрекера скачалось за 20 секунд.Dj-Rembrand писав: геніально,як я не догадався!!!???Мене вже бісить стільки шукали,одні розводи на бабло.,смс,а в торрені взагалі не може підєднатись до пірів.,ще ви тут гоните.Якщо не можете дати конкретноссилки,то нащо гнати.....
Что я делаю не так?
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
Dj-Rembrand писав:формат якийсь вибиває dll.

а мені здається що у вас трішки руки не звідти ростуть
а ще ви не умієте користуватися інтернетомDj-Rembrand писав: Мене вже бісить стільки шукали,одні розводи на бабло.,смс,а в торрені взагалі не може підєднатись до пірів.,ще ви тут гоните.
я знаю хто може дати ссилку - https://www.google.com.ua/Dj-Rembrand писав:Якщо не можете дати конкретноссилки,то нащо гнати.....

Востаннє редагувалось 26 грудня 2014, 21:51 користувачем Рома, всього редагувалось 2 разів.
вы прикалываетесь? по той ссылке что вы же дали читаем:Dj-Rembrand писав:скачати то вже скачав,але кряк не встановлюється формат якийсь вибиває dll.
3. Интегрировано лекарство.
какой кряк? он интегрирован!
Если у вас не стоят библиотеки VC, msxml, netframework и из-за этого программа не запускается - это не проблемы в программе...
бачив недано на форумі, тому процитую
*balabol*
GRAND писав:Цікавий факт. 90% причин поломки комп'ютера сидять навпроти нього.
треба вінду переустановитиDj-Rembrand писав: скачати то вже скачав,але кряк не встановлюється формат якийсь вибиває dll.

Востаннє редагувалось 26 грудня 2014, 21:57 користувачем Рома, всього редагувалось 2 разів.
-
- Активіст
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 20 разів
TC, найдите студента программиста и он вам напишет за вменяемые деньги софт исключительно под ваши цели. Сколько тем создно. Все никак не спарсите телефоны риелторов?