В мене є база номерів мобільних телефонів збережена в форматі mdb.(microsoft Access). Мені потрібна така програма щоб можна було вставити туди ці номера(чи вписати просто номера) і щоб вона
розпізавала ці номера в пошуковому документі(документ може бути в форматі txt,doc,docx)і видаляла дані номера,або знаходила.Це якщо є газета з оголошеннями,я просканую її,перетворю в фортати txt чи doc і вставлю в цю програму то вона розпізнає те що потрібно,а що ні то видалить,або виділить.
Якою програмою на ПК шукати потрібні слова?
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Якою програмою на ПК шукати потрібні слова?
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
Re: Якою програмою на ПК шукати потрібні слова?
Знову
ну я ж писав вам про регулярні вирзи і звичайни Пошук і Заміна в будь-якому текстовому редакторі який підтримує ці регулярні вирази
Не існує саме такої програми як ви описали, хоча знаю людей які можуть зробити ;)

Не існує саме такої програми як ви описали, хоча знаю людей які можуть зробити ;)
давайте реальні приклади і я допоможу вам з регулярками
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
я робив так,але воно не находити номера наприклад в такому вигляді: 0502222222,0952222222,0502333333, тобто через кому або пробіл.Бо мене біля 1000номерів для пошуку.Рома писав:Зновуну я ж писав вам про регулярні вирзи і звичайни Пошук і Заміна в будь-якому текстовому редакторі який підтримує ці регулярні вирази
покажіть мені регулярний вираз по якому ви так робили
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
проблема вже втирішина.Знайшов програму KeywordKeeper вона порівнює ТХТ формати і очищує сківпавдіння,так як мені потрібно було номера тільки знаходити,то вона,ще й слова і символи видаляє з цілим рядком,але не повноцінно видаляє,багато пропускає,але я ще через Compare Suite пропускаю і він виділяє повністю ті слова що залишились,тільки не видаляє,жалко що вона тільки на 30 днів.Нічого,раз на місяць буду перевстановлявати.Але якщо є щось подібне,буду вдячний.
Востаннє редагувалось 22 грудня 2014, 09:50 користувачем Dj-Rembrand, всього редагувалось 1 раз.