Помогите решить проблему. Asus P5QC + DDR3
Модератор: Сулейман
Помогите решить проблему. Asus P5QC + DDR3
Asus P5QC гибридная мамка. В ней два слота под ДДР-3. Купил сегодня две планки по 4 ГБ. Когда включаю комп, он гудит, экран ноль эмоций. Батарейку вытаскивал, чистил RTC-RAM (вычитал в мануале к мамке). Не помогло. Кто сталкивался?
Озу http://anonim.xyz/go/hard.rozetka.com.ua/ru/products/ ... index.html
Озу http://anonim.xyz/go/hard.rozetka.com.ua/ru/products/ ... index.html
Re: Помогите решить проблему. Asus P5QC + DDR3
спикер не пищит или он отключен? По очереди планки ставили? Со старой паматью нормально запускается?
ти память в однакові слоти запихаєш? жовті чи оранжеві?
Старую память продал, перед продажей проверил - запускалось отлично.ihelp писав:спикер не пищит или он отключен? По очереди планки ставили? Со старой паматью нормально запускается?
Спикер ничего не говорит
Ставил по очереди планки.
П.С. При этом раньше когда комп нормально включался, кулер гудел 2-3 сек и затихал, а сейчас гудит стабильно.
В оранжеві слоти, там інших немає для ДДр-3didodidov писав:ти память в однакові слоти запихаєш? жовті чи оранжеві?
Прочитал на другом форуме, что возможно надо выставить тайминги и вольтаж, и еще несколько настроек вручную.
Проблема только в том, что я не совсем хорошо в этом разбираюсь, и во вторых нету планок ддр-2 под рукой чтобы все это сделать.
Проблема только в том, что я не совсем хорошо в этом разбираюсь, и во вторых нету планок ддр-2 под рукой чтобы все это сделать.
перевіряю чи знаєш що куда, бо з досвіду знаю - пхають що хоч куда хоч. спікер підключений? попробуй витягнути батарейку і відключити шнур пітанія, через пару хвилин включи знов, обі планки разом. відпишеш що як. і спікер добре перевір чи працює
didodidov писав:перевіряю чи знаєш що куда, бо з досвіду знаю - пхають що хоч куда хоч. спікер підключений? попробуй витягнути батарейку і відключити шнур пітанія, через пару хвилин включи знов, обі планки разом. відпишеш що як. і спікер добре перевір чи працює
танці з шнуром, батареєю і джамперами уже провів.
стосовно спікера, то не знаю як це зробити, зараз буду пробувати.
І все ж таки схиляюсь до думки що треба напругу виставити вручну в біосі під ДДР-3. Біос не прошивався з моменту покупки компа.
- xtrade
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 11 разів
дивіться ОЗУ не спаліть витсавлянням вольтажів, може просто несумісна озу з вашою материнкою або під проц треба саме ддр2.
Упаковки збережіть, обміняю на іншого виробника пам'яті.
Востаннє редагувалось 20 квітня 2013, 18:25 користувачем xtrade, всього редагувалось 1 раз.
Нічого не чіпав і поки не збираюсь, та й немає можливості раз на те пішло. Процессор Интел Кор-Квад 4 ядра. Мені казали що під цей проц якраз ОЗУ з розрядністю 1333 підходить ще краще.xtrade писав:дивіться ОЗУ не спаліть витсавлянням вольтажів, може просто несумісна озу з вашою материнкою або під проц треба саме ддр2.