треба форматнуть флешку - неможу!!!
Модератор: Сулейман
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
треба форматнуть флешку - неможу!!!
На флеху Transcend 4GB записали якісь файли, стерли, потім знову записували, але зараз вона захищена від любого запису. Нічим не можу взяти, навіть форматуванням прогами Repair_v2.9.1.1 та HDDLLFsetup.4.25, ще й HP USB Disk навіть через дос (див. фото). Що робити, щоб не викидати?

- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: треба форматнуть флешку - неможу!!!
А на ней нет джампера блокировки записи?claude2 писав:На флеху Transcend 4GB записали якісь файли, стерли, потім знову записували, але зараз вона захищена від любого запису. Нічим не можу взяти, навіть форматуванням прогами Repair_v2.9.1.1 та HDDLLFsetup.4.25, ще й HP USB Disk навіть через дос (див. фото). Що робити, щоб не викидати?

Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- Pegasus
- Активіст
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 7 разів
Якщо ще не пробували, то вам сюди.
Пошукайте виробника чіпа, потім під нього сервісну програму, потім приводите флешку до тями.
Деякі флешки глючать регулярно, так що якщо спрацювало, не видаляйте знайдений пакет програм, щоб не шукати знову.
Пошукайте виробника чіпа, потім під нього сервісну програму, потім приводите флешку до тями.
Деякі флешки глючать регулярно, так що якщо спрацювало, не видаляйте знайдений пакет програм, щоб не шукати знову.
flashboot.ru
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Якраз там все і дістав крім утіліти яка мабудь підійде (AlcorMP(110427.MD)). Її там на сайті нема.allsoy писав:flashboot.ru
Ось дані:
Name: Mass Storage Device (USB2.0)
VID&PID: Vid_8564&Pid_1000
Speed: high speed
Vendor Description: JetFlash
Product Description: Mass Storage Device
Serial Number: P8O57LSX
\\.\PHYSICALDRIVE1
\\?\usbstor#disk&ven_jetflash&prod_transcend_4gb&rev_8.07#p8o57lsx&0#{53f56307-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b}
VendorID: JetFlash
ProductID: Transcend 4GB
Product Revision: 8.07
Logic Driver: F:\ (Total Space: 3.73 GB, Free Space: 3.46 GB)
samsung 046
K9GBG08U0A
SCBO
ALCOR AU6990 A52-GHL-GR
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Помогла утіліта AlcorMP 110427.MD
Дякую всім небайдужим. Тему закриваю.
Дякую всім небайдужим. Тему закриваю.