Перепаковка батареї ноутбука
Модератор: Сулейман
Перепаковка батареї ноутбука
Доброго дня, всім! Підкажіть, де в Чернівцях можна перепакувати батарею для ноутбука? Скількі це коштує і можливо відгуки тих хто вже це зробив. Наперед дякую.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: Перепаковка батареї ноутбука
Скорее всего, никто таким не занимается - нерентабельно, потому как аккумы очень выросли в цене, и работа, как я понял, когда искал год назад аналогичное, не из дешевых.321 писав:Доброго дня, всім! Підкажіть, де в Чернівцях можна перепакувати батарею для ноутбука? Скількі це коштує і можливо відгуки тих хто вже це зробив. Наперед дякую.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Дякую за інформацію, напевно, це дійсно нерентабельно для стареньких ноутів до 2000 грн..
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Для початку треба протестити єлементи в наявній батареї ... ! А потім вже думати про реальну рентабельність залежно від того скільки нових там єлементів потрібно ... .
Краще всього звичайно якщо є в наявності дві однакові не дуже робочі батареї .. то з них зробити нормальний пак однієї батареї ... .
Краще всього звичайно якщо є в наявності дві однакові не дуже робочі батареї .. то з них зробити нормальний пак однієї батареї ... .