![штаа?! *wtf*](./images/smilies/wtf.gif)
Потрібен ремонт ноутбука
Модератор: Сулейман
Потрібен ремонт ноутбука
Всім привіт!Така ситуація-замкнув бп ноубука (самсунг 610) внаслідок чого послідній згас і не подає признаків життя.Носив у квант,там ноут пробув довго.........і вони сказали,що не можуть його зробити
.От тепер думаю- це остаточний приговор чи можна подати апеляцію і попробувати ще кудись звернутись по поводу ремонту.Що скажете?
![штаа?! *wtf*](./images/smilies/wtf.gif)
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: Потрібен ремонт ноутбука
Рекомендую - http://forumcv.net/memberlist.php?m ... ile&u=2657didpanas писав:Всім привіт!Така ситуація-замкнув бп ноубука (самсунг 610) внаслідок чого послідній згас і не подає признаків життя.Носив у квант,там ноут пробув довго.........і вони сказали,що не можуть його зробити.От тепер думаю- це остаточний приговор чи можна подати апеляцію і попробувати ще кудись звернутись по поводу ремонту.Що скажете?
0994347422 Федір
або за адресою: Комарова 11, маг. ЛАЙФ.
З понеділка по пятницю.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
![Dopovid *Dopovid*](./images/smilies/Dopovid.gif)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)