Какую видеокарту лучше взять?
Модератор: Сулейман
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 555 разів
- Подякували: 390 разів
Какую видеокарту лучше взять?
Бюджет 3000-4000 грн. Копить на Geforce 760 или оставаться на 560ti ? Есть возможность взять немного помощнее, а мою отдать. Не знаю какую брать и менять ли вообще из этого диапазона (
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
Re: Какую видеокарту лучше взять?
Я так зрозумів, що це в додаток до теми з процом, якщо міняєш проц то можна і відяшку але її достатньо, невіть ненаю що порадити 760 буде краще але не настільки вона буде краще твоєї по $, я б задумався про 9 серію або чутjк почекай і будуть новинки і щось подешевшає.
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
ICQ-650797408
- 13ый воин
- Експерт
та определится надо уже к сожалению, вот и не знаю, оставлять или нетvetal_cv писав:Я так зрозумів, що це в додаток до теми з процом, якщо міняєш проц то можна і відяшку але її достатньо, невіть ненаю що порадити 760 буде краще але не настільки вона буде краще твоєї по $, я б задумався про 9 серію або чутjк почекай і будуть новинки і щось подешевшає.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
я б залишив, тому що твоя ще ого го, а зара ціна в гривнях за хорошу відяшку 6000 -..... далі,
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
ICQ-650797408
ICQ-650797408
Менять на 760 ОДНОЗНАЧНО!!! она лучше в разы ,к томуже озу больше.ИМХО http://www.hwcompare.com/14831/geforce- ... e-gtx-760/ удачи!
к стати у меня в компе 7950 3 гига гигабайт все летает!(рекомендую если есть где купить ,а то требуют игры 3-4 гига озу на видиках)
![gamer *gamer*](./images/smilies/gamer.gif)
Востаннє редагувалось 21 грудня 2014, 16:17 користувачем DEF, всього редагувалось 1 раз.
- 13ый воин
- Експерт
взял не дорогой Zotac GeForce GTX760