допоможіть налаштувати точку доступа
Модератор: Сулейман
допоможіть налаштувати точку доступа
маємо 2 роутера дір 300 і тплінк 740! знаю ключ і відповідно хочемо на двох з сусідом користуватись нетом ! в мене тплінк стоїть в режимі брідж бачу той длінк 300 натискаю конект виставляю канал ввожу ключ і вуаля .....показує що ніби нет є але нічого не відкриває.....жодної сторінки і не пінгує ніфіга... що упустив ? буду вельми вдячний за допомогу всім!
- rchallenger
- Зацікавлений
Re: допоможіть налаштувати точку доступа
на 740 легко ставиться OpenWRT, а далі в редимі клієнта підключайтесь до вашого друга, у або оберіть якийсь інший режим...
Взагалі-то там є технологія WDS. Здається вона дає змогу підключатись по радіо до одного роутера і вести мовлення в своїй мережі (теж радіо)...
Взагалі-то там є технологія WDS. Здається вона дає змогу підключатись по радіо до одного роутера і вести мовлення в своїй мережі (теж радіо)...
Пробуйте спочатку підключатись без ключів і т.д. подивіться чи правильно все налаштовано але всерівно не буде воно нормально робити бо пінг збільшиться значно а нерви дорожчі. Да й бажано щоб обладнання було однієї марки тай бажанно подорожче. А взагалі моя порада краще зменшити тариф і мати нормальний
нет чем псуватит собі нерви,хіба нехай сусуід до вас підключаеється тоді це його гемор. буде)))
нет чем псуватит собі нерви,хіба нехай сусуід до вас підключаеється тоді це його гемор. буде)))
для початку скажіть яка відстань між вами, може простіше кабель кинути? 740 треба перепрошити під OpenWRT тоді можна буде підключатись як до клієнта.
Надёжный хостинг dominant.ua
промо-код Dominant Telecom UCR1EZS (1 дополнительный месяц услуги бесплатно)
промокод +10$ от DigitalOcean для новых пользователей
Bitcoin бесплатно
промо-код Dominant Telecom UCR1EZS (1 дополнительный месяц услуги бесплатно)
промокод +10$ от DigitalOcean для новых пользователей
Bitcoin бесплатно