Хочу розібратися з сіткою між компами

Модератор: Сулейман

Romanuch
Активіст

Хочу розібратися з сіткою між компами

Повідомлення Romanuch » 15 січня 2013, 19:42

Є 4 комп'ютери і сервер,які працюють між собою через 8-портовий хаб ТП-лінк 1-го рівня на швидкості від 10 до 100 Мбіт/сек.
2 компа більш менш нормальні (два ядра) і працюють з нормальною швидкістю в програмі "Дебет Плюс 12",а інші два одноядерні,на любий відклик мишки, процесор напрягається чуть не на 100%,ОЗУ при цьому хватає і процесор серверу використовує свій ресурс в рамках нормального і ОЗУ теж вистачає!!!
На мою думку причина в слабкості останніх двох машин і я пропоную замінити їх на чотирьох ядерні і тоді робота буде стабільною і швидкою і процесор звісно свій ресурс буде використовувати в нормальних рамках
Товариш ж твердить,що діло в хабі і,що через це швидкодія системи кожного з тих двох компів мізерно низька бо швидкість ділиться,а якби по одному вони б працювали стабільно!!!Я вважаю,що це нісенітниця і хочу почути,що скажуть на це інші-товариші форумчани відгукніться *scratch*
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Re: Хочу розібратися з сіткою між компами

Повідомлення OlegLOA » 15 січня 2013, 19:56

А чего 4х ядерные? Сразу уж на 16-ядерники менять, не меньше :D
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 15 січня 2013, 22:43

OlegLOA писав:А чего 4х ядерные? Сразу уж на 16-ядерники менять, не меньше :D
Я попросив допомогти,а не сарказм свій показувати,як на те пішло,людина взагалі хотіла 8 ядер,її ціна не бентежить,а 4 ядра від АМД недорого,тай хто зна,що в майбутньому нас чекає,буде хоч якійсь запас для нових програм і розробок=))
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.

yarik2v3
Активіст

Повідомлення yarik2v3 » 15 січня 2013, 22:49

Romanuch писав:Є 4 комп'ютери і сервер,які працюють між собою через 8-портовий хаб ТП-лінк 1-го рівня на швидкості від 10 до 100 Мбіт/сек.
2 компа більш менш нормальні (два ядра) і працюють з нормальною швидкістю в програмі "Дебет Плюс 12",а інші два одноядерні,на любий відклик мишки, процесор напрягається чуть не на 100%,ОЗУ при цьому хватає і процесор серверу використовує свій ресурс в рамках нормального і ОЗУ теж вистачає!!!
На мою думку причина в слабкості останніх двох машин і я пропоную замінити їх на чотирьох ядерні і тоді робота буде стабільною і швидкою і процесор звісно свій ресурс буде використовувати в нормальних рамках
Товариш ж твердить,що діло в хабі і,що через це швидкодія системи кожного з тих двох компів мізерно низька бо швидкість ділиться,а якби по одному вони б працювали стабільно!!!Я вважаю,що це нісенітниця і хочу почути,що скажуть на це інші-товариші форумчани відгукніться *scratch*
а проблема то в чому?
Туалетний папір - єдина світла полоса в житті. І то її всі стараються засрати.
======================================================================
Зображення

Жопа - это абсолютно универсальный интерфейс. Ибо через жопу можно сделать абсолютно всё!

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 15 січня 2013, 22:53

yarik2v3 писав:
Romanuch писав:Є 4 комп'ютери і сервер,які працюють між собою через 8-портовий хаб ТП-лінк 1-го рівня на швидкості від 10 до 100 Мбіт/сек.
а проблема то в чому?
Проблема що два одноядерних компа дуже повільні і при любому нажатті кнопки мишки чи відкритті вікна якогось,мінімальних дій,ресурс процесора аж чутьлі не на 100% використовується=))

Laptemshop
Постійний користувач
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Laptemshop » 15 січня 2013, 22:55

НУ если есть возможность конечно менять надо) Просто если вы уверены что именно проц напрягаеться до 100%, то тут без вопросов нужно по мощнее.
https://block.cv.ua
Если что то интересует из техники по наличию/или на заказ
Обращайтесь: моб. тел: (095) 890-25-05 Viber

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 15 січня 2013, 23:03

Αρτέμιος писав:НУ если есть возможность конечно менять надо) Просто если вы уверены что именно проц напрягаеться до 100%, то тут без вопросов нужно по мощнее.
Ну да відкрив вікно швидкодії процесора і результат на обличчя,я не думаю,що виною всьому хаб,він не може тормозити комп,коли дія виконується безпосередньо на одному ПК і не стосується сітки=))

yarik2v3
Активіст

Повідомлення yarik2v3 » 15 січня 2013, 23:03

ну Ви тут на сарказм не зсилайтесь, але кількість ядер системного блоку ще нічого не вирішує.
Проблема що два одноядерних компа дуже повільні і при любому нажатті кнопки мишки чи відкритті вікна якогось,мінімальних дій,ресурс процесора аж чутьлі не на 100% використовується=))
для початку можна би було оголосити конфігурацію, потім ще потрібно дивитись які за "криві" ручки в користувачів даних ПК і чим вони дані системники "за*****лали". може там банальний перегрів??? коли останній раз робився техогляд....
Туалетний папір - єдина світла полоса в житті. І то її всі стараються засрати.
======================================================================
Зображення

Жопа - это абсолютно универсальный интерфейс. Ибо через жопу можно сделать абсолютно всё!

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 15 січня 2013, 23:09

yarik2v3 писав:ну Ви тут на сарказм не зсилайтесь, але кількість ядер системного блоку ще нічого не вирішує.
для початку можна би було оголосити конфігурацію, потім ще потрібно дивитись які за "криві" ручки в користувачів даних ПК і чим вони дані системники "за*****лали". може там банальний перегрів??? коли останній раз робився техогляд....
Вони абсолютно нічим не загружонні=))Мать 775 сокет 2 гіга ОЗУ вінт 160 Гіг Проц Інтел селерон 1,8 Ггерца :roll:

tibew
Досвідчений

Повідомлення tibew » 15 січня 2013, 23:11

Romanuch писав:
Αρτέμιος писав:НУ если есть возможность конечно менять надо) Просто если вы уверены что именно проц напрягаеться до 100%, то тут без вопросов нужно по мощнее.
Ну да відкрив вікно швидкодії процесора і результат на обличчя,я не думаю,що виною всьому хаб,він не може тормозити комп,коли дія виконується безпосередньо на одному ПК і не стосується сітки=))
Ну так відключіть ПК від сітки і перевірте цю дію без неї ). Зразу стане зрозуміло, чи це хаб чи ПК.
I7 4770K 4.2GHz/Z87-PRO/16GB 2400MHz/GTX 1070 Xtreme Gaming/SSD 128GB 850pro/640GB/2000GB/3000GB/ASUS Xonar DX/Cyborg V.7 Keyboard/Razer DeathAdder 2013 Mouse/Chieftec 750W/Cooler Master HAFX

Відповісти

Повернутись до “Компьютерна техніка”