проблема з компом(блок компа)

Модератор: Сулейман

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

проблема з компом(блок компа)

Повідомлення GRAND » 28 грудня 2012, 20:31

принесла родичка ноут, коли його включаєш загружається ро.стол, а потім вибиває на увесь екран ошибка...потім вже нічого не можна з тим зробити
Вкладення
28122012818.jpg
Востаннє редагувалось 28 грудня 2012, 20:33 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

INVISIBLE
Активіст
Дякував (ла): 24 рази
Подякували: 1 раз

Re: проблема з компом(блок компа)

Повідомлення INVISIBLE » 28 грудня 2012, 20:38

переусанови виндовс и всё будет гуд!

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 28 грудня 2012, 20:39

GRAND писав:принесла родичка ноут, коли його включаєш загружається ро.стол, а потім вибиває на увесь екран ошибка...потім вже нічого не можна з тим зробити
Троян под виндовс (винлокер). Нужно устранить и восстановить записи реестра. Очень частая вещь на сегодняшний день. :D Устраняется элементарно.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 28 грудня 2012, 20:40

INVISIBLE писав:переусанови виндовс и всё будет гуд!
та в мене теж такадумка ,але думаю може ше якось ...в мене була схожа проблемка колись, але грузився роб.стіл, не було виходу в інтернет ,я провірив антивіруску доктор веб, і було все нормально...

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 28 грудня 2012, 20:41

German писав:
GRAND писав:принесла родичка ноут, коли його включаєш загружається ро.стол, а потім вибиває на увесь екран ошибка...потім вже нічого не можна з тим зробити
Троян под виндовс (винлокер). Нужно устранить и восстановить записи реестра. Очень частая вещь на сегодняшний день. :D Устраняется элементарно.
так просто майже зразу вибиває цей екран, нічого не встигаєш зробити...

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 28 грудня 2012, 20:45

GRAND писав:так просто майже зразу вибиває цей екран, нічого не встигаєш зробити...
Естественно - а по-другому локер и неработает. Тут нужно вне Виндовс и без антивирусного софта найти врага и разблокировать записи реестра, не дающие Виндовс загрузиться. Антивирусы уже давно не помогают в подобных ситуациях - только своими силами. ;)
Востаннє редагувалось 28 грудня 2012, 20:46 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 28 грудня 2012, 20:46

German писав:так просто майже зразу вибиває цей екран, нічого не встигаєш зробити...
Естественно - а по-другому локер и неработает. Тут нужно вне Виндовс и без антивирусного софта найти врага и разблокировать записи реестра, не дающие Виндовс загрузиться. Антивирусы уже давно не помогают в подобных ситуациях - только своими силами. ;)[/quote]і яещо не секрет фірми, як це зробити?

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 28 грудня 2012, 20:50

на сайті дрвеба або каспера скачай образ загрузочного диску з антивірусом, запиши і загрузись з нього і почисть віруси.

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 28 грудня 2012, 20:50

GRAND писав:і яещо не секрет фірми, як це зробити?
Зависит от версии Виндовс и типа локера. Могу попробовать устранить, недорого возьму. :roll:

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 28 грудня 2012, 20:52

можна ще спробувати підібрати код - https://www.google.com.ua/search?q=%D0% ... =firefox-a
а потім вже антивірусом просто почистити

Відповісти

Повернутись до “Компьютерна техніка”