потрібна допомога!!!
Модератор: Сулейман
потрібна допомога!!!
вдома вайфай, в жінки на ноуті небачить наш фі-фі. а другі бачить, мій ноут і два телефони бачуть, в чому може бути прикол??? дуже цікаво!!! допоможіть найти проблему!
Востаннє редагувалось 23 жовтня 2013, 22:20 користувачем dizel-x, всього редагувалось 1 раз.
- rchallenger
- Зацікавлений
Re: потрібна допомога!!!
Спробуйте задати параметри мережі явним чином, вказавши ім'я мережі (SSID) ну і звісно пароль через центр управління мережами та спільнип доступом
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Так, дійсно попробуйте перенастроїти роутер, була така ж проблема в сестри, один ноут бачить віфі а інший не бачить. Проблема була в тому що WIFI є різних типів: n, g, b і т.д... От напевно ваш ноутбук не бачить тої частоти яку видає роутер. Можливо ваш роутер взагалі не підтримує ту частоту яка потрібна ноутбуку, а можливо треба просто переналаштувати.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Який роутер? який провайдер?dizel-x писав:роутер не я настроював, міняти канали? я в цьому!!!
Роутер вещает в N стандарте, а адаптер в ноутбуке жены видимо может работать только в b/g.
Какая модель роутера?
Какая модель роутера?
прикол в тому що зранку сиділа в неті, а після роботи вже небачило віфі!
модель роутера (d-link dir-300)
провайдер (лангейт)
модель роутера (d-link dir-300)
провайдер (лангейт)
Не видит конкретно только вашу сеть или не видит ни одну, либо исчез вообще wi-fi адаптер из системы?
Востаннє редагувалось 23 жовтня 2013, 23:38 користувачем Игорь В., всього редагувалось 1 раз.