CPU Cooler
Модератор: Сулейман
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
CPU Cooler
Така ситуація: є мамка P5QC. В біосі фан-контроль тільки стандарт, сайлент і тубро. Оптімал там немає. В вінді кулер постійно "скаче" - то тихо, то шумить як вітер. Треба прога, яка б мала профіль по типу "оптімал". Колись у асуса була (та і є) прога PC PROBE, але в нових версіях немає профілів фан-контролю. Підкажіть таку. яка б мала і дайте посилання. Вінда 7
Бог там, де всім добре.....
- bandera77
- Поважний користувач
Re: CPU Cooler
гріється процwishmaster.cv писав:А Silent, чим не підійде?
Востаннє редагувалось 26 травня 2013, 14:29 користувачем bandera77, всього редагувалось 1 раз.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
А почему просто не поставить двухпиновый кулер на 12В - гнать воздух будет постоянно по-полной, а следовательно - хорошо охлаждать. :) Зачем искать какой-то софт и искать себе :) приключения на проц?bandera77 писав:Така ситуація: є мамка P5QC. В біосі фан-контроль тільки стандарт, сайлент і тубро. Оптімал там немає. В вінді кулер постійно "скаче" - то тихо, то шумить як вітер. Треба прога, яка б мала профіль по типу "оптімал". Колись у асуса була (та і є) прога PC PROBE, але в нових версіях немає профілів фан-контролю. Підкажіть таку. яка б мала і дайте посилання. Вінда 7

Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- bandera77
- Поважний користувач
Герман, не сміши! Мені потрібна тиха система з нормальним охолодженням.German писав:А почему просто не поставить двухпиновый кулер на 12В - гнать воздух будет постоянно по-полной, а следовательно - хорошо охлаждать. :) Зачем искать какой-то софт и искать себе :) приключения на проц?bandera77 писав:Така ситуація: є мамка P5QC. В біосі фан-контроль тільки стандарт, сайлент і тубро. Оптімал там немає. В вінді кулер постійно "скаче" - то тихо, то шумить як вітер. Треба прога, яка б мала профіль по типу "оптімал". Колись у асуса була (та і є) прога PC PROBE, але в нових версіях немає профілів фан-контролю. Підкажіть таку. яка б мала і дайте посилання. Вінда 7
- German
- Забанен навсегда
bandera77 писав:Герман, не сміши! Мені потрібна тиха система з нормальним охолодженням.

Востаннє редагувалось 26 травня 2013, 15:28 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо

- bandera77
- Поважний користувач
Причому тут це!? Кулер в мене тихий. змазаний, АЛЕ із-за відстуності програмного профіля він час від часу запускається на повні оберти, а інколи переходить в тихий режим. Я ХОЧУ. щоб він ПОСТІЙНО тихо працював. То причому тут змазка?German писав:bandera77 писав:Герман, не сміши! Мені потрібна тиха система з нормальним охолодженням.М-да... Практически любая модель кулеров - тихая, конечно при периодической чистке и нормальной смазке шпинделя... Но каждому
своё: кто-то меняет смазку во втулке кулера, кто-то проги... Удачных поискOFF! ;)
бачу зібрались знавці лиш би язиком почесати. є програма SpeedFan називається, інформація як нею користуватись є в інтернеті, можна регулювати різні вентилятори які підключені до мамки
п.с. тихий пк це не забаганки і не
а норм вимога для комфортної роботи, ніхто ж не винен що дехто з бірюшами родився, змазка і т.п це все казки, норм вентилятор вирішує цю проблему або кулер на процесор/відеокарту
п.с. тихий пк це не забаганки і не

- German
- Забанен навсегда
Так в зависимости от формы и размеров радиатора подбирается диаметр и форма лепестков вентилятора. Тогда ничего нигде не шумит. Тихо работает только когда обороты малые - а это уменьшение потока воздуха и неизбежный перегрев.bandera77 писав:Причому тут це!? Кулер в мене тихий. змазаний, АЛЕ із-за відстуності програмного профіля він час від часу запускається на повні оберти, а інколи переходить в тихий режим. Я ХОЧУ. щоб він ПОСТІЙНО тихо працював. То причому тут змазка?

та ну, шо правда? в мене при 600об/хв на проці в розгоні нічого не перегрівається з норм кулером башнею, з боксовим також нічого не перегрівалось, це комп треба в духовці тримати чи як щоб перегрівався?German писав:Так в зависимости от формы и размеров радиатора подбирается диаметр и форма лепестков вентилятора. Тогда ничего нигде не шумит. Тихо работает только когда обороты малые - а это уменьшение потока воздуха и неизбежный перегрев.bandera77 писав:Причому тут це!? Кулер в мене тихий. змазаний, АЛЕ із-за відстуності програмного профіля він час від часу запускається на повні оберти, а інколи переходить в тихий режим. Я ХОЧУ. щоб він ПОСТІЙНО тихо працював. То причому тут змазка?По-другому в природе не бывает. :D