А ви собі смійтеся скільки завгодно ... .
До побачення ... !

Модератор: Сулейман
В хабах я взагалі не шарю,якби шарив,то створював би тему?Я тільки виклав все сказане спеціалістом який має освіту в цьому напрямку,і тут фішка така:він спец-значить треба йому вірити,але я вирішив перевірити і ось куча різних варіантів і пропозицій і звідси виходить,що його слова то пуста тріпотняyarik2v3 писав:Romanuch писав: Там усе добре,у мене звичайний хаб першого рівня,я вище вже писав,а навіщо світч,наскільки я знаю він вартує десь 400 грн. і відрізняється тим,що з його допомогою сіткою можна управляти :)
Шановний не хочу Вас образити, але не оперуйте тими термінами про які взагалі немаєте поняття. Пристрої такі як "хаб" і "світч" в наші часи мають одне і теж функціональне призначення, і за допомогою них ніколи не можна було керувати мережею. Середня ціна якщо не помиляюсь на 5 портів коштує приблизно 50-80 грн. Також цікаво би було почути як Ви розумієте вислів " звичайний хаб першого рівня"????
Дякую Вам,ознайомився,ось такий в нас стоїть,але так як він сказав,що це хабом називається так і пішло і поїхало=))yarik2v3 писав:Ваш товариш інформацыю подав, але не розяснив.
Сетевой концентратор или хаб устройство для объединения компьютеров в сеть Ethernet c применением кабельной инфраструктуры типа витая пара. В настоящее время вытеснены сетевыми коммутаторами. . Концентратор работает на 1 (первом) - физическом уровне сетевой модели OSI.
Сетевой коммутатор (жарг. свитч от англ. switch — переключатель) устройство, предназначенное для соединения нескольких узлов компьютерной сети в пределах одного или нескольких сегментов сети. Коммутатор работает на канальном (втором) уровне модели OSI. .
Ось матеріали для ознайомлення(думаю Вам) буде цікаво почитати. Висновок: хабів як таких зараз не існує...їхню функцію виконують свічі.