весь комп в топкуMaster писав:образ в топку!
ставь винду с нуля!
и точка!
кажу людям що це 13-річне барахло а вони не вірять
Модератор: Сулейман
весь комп в топкуMaster писав:образ в топку!
ставь винду с нуля!
и точка!
Master писав:образ в топку!
ставь винду с нуля!
и точка!
Підтримую цих товаришів і додам від себе - перевір память мемтестом і вінт вікторіею або hdd regenerator.У мене був випадок з оперативкою - дві планки ддр 512мб.Все працювало на старій вінді але з часом,як це часто у декого буває :) почало щось глючити.Просте топорне рішення- переустановка віди.А далі -чудеса: вінда не хоче ставитись(перепробував 4 різні) то діск не бачить,то файл який не може скопіровати ,нарешті поставилась.Кладу драйверпак -теж до кінця усі драйвери поставити неможе (думаю ,може двд поцарапаний і не читає).Кинув я це все ,поїв :) і зійшло прозріння -протестити оперативку, а потім і вінт.Одна із плано виявилася битою в кінці діапазону(тому глючило не завжди,а лише коли память заповнена на 85%) і вінт із битими секторами.От і все.KVadik писав:nikalajka писав: кондери ок.
блок інший не пробував, що мають кондери мамки до цієї помилки??. таж не мамка забезпечує вінт током![]()
Причем тут ток винта? Говорили же, что сбой работы с винтом может быть вызван и сбоями в контроллере и сбоями в ОЗУ.
Имхо, такое старье проще выкинуть, чем чинить.
озу стоїть 2по 512 також. клав по одній планці. ні так ні так не запускається. перевіряти немає смислу - вірогідність що дві планки биті 1 до 100000West писав: Підтримую цих товаришів і додам від себе - перевір память мемтестом і вінт вікторіею або hdd regenerator.У мене був випадок з оперативкою - дві планки ддр 512мб.Все працювало на старій вінді але з часом,як це часто у декого буває :) почало щось глючити.Просте топорне рішення- переустановка віди.А далі -чудеса: вінда не хоче ставитись(перепробував 4 різні) то діск не бачить,то файл який не може скопіровати ,нарешті поставилась.Кладу драйверпак -теж до кінця усі драйвери поставити неможе (думаю ,може двд поцарапаний і не читає).Кинув я це все ,поїв :) і зійшло прозріння -протестити оперативку, а потім і вінт.Одна із плано виявилася битою в кінці діапазону(тому глючило не завжди,а лише коли память заповнена на 85%) і вінт із битими секторами.От і все.
ні, дякую. спробую. але з старим все працювало і до нього не лізли. та все ж як дальній варіант будеRevoltec писав:А шлейф IDE на вінчестері пробував поміняти?
Перед тим як людина помре, вона також живе ;)nikalajka писав:ні, дякую. спробую. але з старим все працювало і до нього не лізли. та все ж як дальній варіант будеRevoltec писав:А шлейф IDE на вінчестері пробував поміняти?
Просиш тут на форумі порад, а сам робиш по своєму, а коли вже нічого не допомагає тоді починаєш прислухатись?nikalajka писав:пробували одно друге десяте
чувак перестановив вінду і тепер все окей. але на другий вінт. на той самий не ризикував (хоча смарт першого вінда кращий)
tibew писав:Для початку установи чистий віндовс.
tibew писав:Я мав на увазі УСТАНОВИТИ, а не браити з образу acronis у всіх трьох випадках в першому повідомлені.
да уж....nikalajka писав:пробували одно друге десяте
чувак перестановив вінду і тепер все окей. але на другий вінт. на той самий не ризикував (хоча смарт першого вінда кращий)