Пацієнт помре якщо вводити 5 мл стільки часу :DІ заправляйте 5мл шприцом повільно, не швидше ніж колір на хвилину.
Подскажите по принтеру
Модератор: Сулейман
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Re: Подскажите по принтеру
Буду искать посты про перезаправку. Бо капец как надо помочь.Pegasus писав:Як діставати картриджи, щоб відмочити чи перезаправити, вже писав. Але якщо вже щось зсередини попало в сопла, то капець, буде полосити, з часом все більше. Ну не розраховано на перезаправку і все, це ми економимо, погоджуючись з поступовою втратою якості.
Добре було б пройтися по отворам для заправки 2мм свердлом. І заправляйте 5мл шприцом повільно, не швидше ніж колір на хвилину. Заклеюйте верх, щоб губка не пересихала, але залишаючи вільним кінець канавки для повітря. Не зайвим буде відстоятись принтеру після заправки хоч півгодини.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
"пройтися по отворам для заправки 2мм свердлом" -- це адекватна порада ... ?!
![Я против! *protiv*](./images/smilies/ew.gif)
![Мда *facepalm](./images/smilies/facepalm.gif)
![Я против! *protiv*](./images/smilies/ew.gif)
а що тут такого? зазвичай розширюють отвори для полегшення процесу заправки, після звісно треба заклеїти їх скотчем або ізоляційною стрічкою щоб фарба не витікала швидкоTAZIT писав:"пройтися по отворам для заправки 2мм свердлом" -- це адекватна порада ... ?!![]()
Надёжный хостинг dominant.ua
промо-код Dominant Telecom UCR1EZS (1 дополнительный месяц услуги бесплатно)
промокод +10$ от DigitalOcean для новых пользователей
Bitcoin бесплатно
промо-код Dominant Telecom UCR1EZS (1 дополнительный месяц услуги бесплатно)
промокод +10$ от DigitalOcean для новых пользователей
Bitcoin бесплатно
- svetliachok007
- Поважний користувач
А что решит проблему?saint писав:Перезаправка не вирішить Вашу проблему...
- svetliachok007
- Поважний користувач
Вот тест. Это после калибровки и чистки сопел.
- saint
- Досвідчений
- Дякував (ла): 30 разів
- Подякували: 15 разів
По фото - або забилися або вигоріли сопла...
Можете спробувати ще 1 варіант - купіть (або десь попросіть щоб набрали декілька мілілітрів) спец рідину для чистки. У кольоровий (якщо не змінює мені мій жорсткий) заливається по 4-5 кубів у кжен із кольорів. Спробуйте заправити: 1-1.5мл рідини + інші 2.5-3мл фарби і друкуйте... Можливо сопла проб"ються. Краще було б розібрати картридж, налити всередину рідини, нехай постоя в би декілька годин (а може й нічку). Потім поклеїти , заправити і спробувати роздрукувати. Якщо не саме - гарант спалились сопла.
Якщо не хочете нікуди носити - виставіть якість друку на ВИСОКІЙ і спробуйте роздрукувати. Скоріше всього смужки не буде.
Можете спробувати ще 1 варіант - купіть (або десь попросіть щоб набрали декілька мілілітрів) спец рідину для чистки. У кольоровий (якщо не змінює мені мій жорсткий) заливається по 4-5 кубів у кжен із кольорів. Спробуйте заправити: 1-1.5мл рідини + інші 2.5-3мл фарби і друкуйте... Можливо сопла проб"ються. Краще було б розібрати картридж, налити всередину рідини, нехай постоя в би декілька годин (а може й нічку). Потім поклеїти , заправити і спробувати роздрукувати. Якщо не саме - гарант спалились сопла.
Якщо не хочете нікуди носити - виставіть якість друку на ВИСОКІЙ і спробуйте роздрукувати. Скоріше всього смужки не буде.
Востаннє редагувалось 28 січня 2015, 17:30 користувачем saint, всього редагувалось 1 раз.