Питання по БП, конденсатори

Модератор: Сулейман

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Re: Питання по БП, конденсатори

Повідомлення Rassel » 27 червня 2014, 11:30

OlegLOA писав:
Rassel писав: Причем здесь не видел вздутых сетевых? Олег, если ты по своей неопытности или отсутствию знаний утверждаешь, что высохшие конденсаторы это только те которые вздутые, то грош тебе цена как мастеру.
А ты все в своей манере. Придумать какую-то чушь и утверждать что ее сказал кто-то другой - много ума не надо.
Путлер не у тебя учился?
Еще раз повторю.
По себе других судить - плохая привычка, неправильная, не все же такие "специалисты" как ты или никалайка...
Опытный ты наш...
Меряться чем-либо с тобой не собираюсь. Снимай валянки лучше перед своими мультами да почитателями.
Другого ответа от тебя и не ожидал, даже герман лучше отмазывается когда натупит в какойто теме.
Правду говорят, что иногда лучше промолчать, чем открыть рот и развеять все сомнения. Я вот раньше сомневался в одном пользователе, когда на старом форуме он написал тебе в репутацию что ты плохой мастер и лучше с тобой не связываться... теперь я его полностью понимаю судя по тому какое ты имеешь представление о высохших емкостях. *gun*

Что касаеться меня, то успокойся, я не бью себя в грудь и не кричу что я супер пупер специалист, я любитель и ремонтом занимаюсь чисто для души.
А по поводу Никалайки, то думаю он тебе нос утрет уже через пару лет. Ему сейчас примерно 18, понятно есть ошибки , глупые вопросы... ,но человек стремится и добивается своего что бы этого ему не стоило.. И поверь, с его упорством тебе даже на 1% не потягатся.
Так что Олег ЛОЛ пиши -не пиши, оскорбляй -не оскорбляй, меня ты этим не возьмешь. Лучше купите вместе с германом путевку в Луганск или в Донецк и отдохните от будней и глупого флуда.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Rassel
Експерт

Повідомлення Rassel » 27 червня 2014, 12:04

TAZIT писав: . . .
С РасСЕЛОм спорить бесполезно : я так и не нашёл способа доказать так чтоб до него дошло ... что я не не знаю закон Ома ... . Хотя и сам он так ничего и не доказал тоже ... .
Я вот думаю : а может Рассел -- конденсатор ... !?
Тазик!
Каждый из нас бывает дураком по крайней мере пять минут в день, но мудрость заключается в том, чтобы не превысить лимит. ;)

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 27 червня 2014, 13:05

*censored*
я так розумію , РАССЕЛ , що ми тут спостерігаємо досягнення напруги на тобі того рівня коли вона вже зростати не повинна ... , інакше залежно від тиску ми неодмінно виявимо явища випаровування , надування , протікання чи вибуху ... !?
І щоб якось компенсувати надлишок напруги ... ти активно ведеш пошуки джерела стороннього від'ємного струму ... !?
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Rassel
Експерт

Повідомлення Rassel » 27 червня 2014, 14:12

TAZIT писав:*censored*
я так розумію , РАССЕЛ , що ми тут спостерігаємо досягнення напруги на тобі того рівня коли вона вже зростати не повинна ... , інакше залежно від тиску ми неодмінно виявимо явища випаровування , надування , протікання чи вибуху ... !?
І щоб якось компенсувати надлишок напруги ... ти активно ведеш пошуки джерела стороннього від'ємного струму ... !?
Ти вже як Микола ІІ заговорив, "Ми наше величество" :lol:
Чи ти в нас Наполеон? *scratch*
Доречі бачив оголошення , може сходиш?

Прийди в образе Наполеона в смерительной рубашке, с прической как-будто только что после электрошоковой терапии и получи коктейль "Сдвиг по фазе"в подарок!
Дата проведения : 27-28 июня 2014года, начало 22-00, Мусорского2.
Вход свободный, Фейс-контроль.

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 374 рази
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 27 червня 2014, 14:16

Rassel писав: Доречі бачив оголошення , може сходиш?

Прийди в образе Наполеона в смерительной рубашке, с прической как-будто только что после электрошоковой терапии и получи коктейль "Сдвиг по фазе"в подарок!
Такие объявления сугубо в твой почтовый ящик кидают 8-)
Востаннє редагувалось 27 червня 2014, 14:17 користувачем zepellin, всього редагувалось 1 раз.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 27 червня 2014, 15:20

оу народ создайте собі тему. назвіть її "срач" і робіть там відповідні речі
Востаннє редагувалось 27 червня 2014, 15:20 користувачем nikalajka, всього редагувалось 1 раз.
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 27 червня 2014, 16:03

asound писав:Принципово дотримуюсь позиції замінювати конденсатори із втраченою ємністю ТІЛЬКИ НА НОВІ (LOW ESR Capxon або Jamicon). Це збільшує довіру клієнтів :)

Правильна позиція .. , але більшою мірою щодо ESR для вихідних конденсаторів БЖ ... !
Чому де що довгенько пояснювати .. і в присутності пса тутешнього не дуже хочеться ... .

. . .
nikalajka писав:оу народ создайте собі тему. назвіть її "срач" і робіть там відповідні речі

Гарна ідея , НІКАЛАЙКА , ... !
Але ж де ти бачив щоб собака зробила собі десь паркан з вольєром з ідеєю про те що туди хтось прийде щоб на нього погавкали .. !?

. . .
Rassel писав:
Ти вже як Микола ІІ заговорив, "Ми наше величество" :lol:
Чи ти в нас Наполеон? *scratch*
Доречі бачив оголошення , може сходиш?

Дякую , РАССЕЛе , ... , але вже без ваших закритих вечірок обійдуся ... ! Навіть не знаю де ви такі об*яви читаєте ... .
А "ми" , вибач мені , банально тому що не тільки себе мав на увазі всього лиш ... , що як виявилося таки так згідно здогадкам ... . А що саме таке МИ і коли вживають при мовленні треба було в школі вчити ... або хоча б поГУГЛити ... , перш ніж ніж свої комплекси в інших шукати ... і давати собі поради з переносом на сторонні суб*єкти ... !
Востаннє редагувалось 27 червня 2014, 16:04 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 27 червня 2014, 16:06

де адмінісрація?
чому за таке не банять??? пілюлю на 3 дні і так кожен раз. або з прогресивом 3дні - рецедив -місяць - рецедив - рік
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

Rassel
Експерт

Повідомлення Rassel » 27 червня 2014, 16:06

zepellin писав:
Такие объявления сугубо в твой почтовый ящик кидают 8-)
О Заепелин))) появился. Составляешь тазиту компанию? Тем более выпивка на шару. ;)

Rassel
Експерт

Повідомлення Rassel » 27 червня 2014, 16:20

TAZIT писав:[
Дякую , РАССЕЛе , ... , обовязково піду на вечірку ... ! Навіть не знаю як вам віддячити ... .
А "ми" , вибач мені , банально тому що не тільки себе мав на увазі всього лиш в уяві Наполеона, що як виявилося таки так згідно здогадкам ... . А що саме таке МИ і коли вживають при мовленні то в школі я не вчив, сам розумієш з таким номером цифри де знаходилась школа важко щось вивчити , уявляєш 11 школа і вулиця Південно-кільцева ... аможе потім поГУГЛю ... , перш ніж ніж свої комплекси в інших знайду ... і давати собі поради з переносом на сторонні суб*єкти ... !
Можеш не дякувати, гуляй і веселись на вечірці, гадаю і заепеліном вам там буде веело.

Закрито

Повернутись до “Компьютерна техніка”