Помогите решить проблему. Asus P5QC + DDR3
Модератор: Сулейман
Re: Помогите решить проблему. Asus P5QC + DDR3
в принципі X-trade правий, можна і спалити память, моя думка - треба було взяти в друзів пару планок ддр3, і тоді купувати такі самі, якби підійшли. а так - без ддр2 під рукою нема що робити. тай нема гарантії що після виставляння вольтажу буде норм робота.
не було друзів з ДДР-3. Користувався наступною логікою. ДДР-2 Гудрам працювала чудово, ДДр-3 Гудрам напевне не підведе, тим більше така поширена фірма-виробник.didodidov писав:в принципі X-trade правий, можна і спалити память, моя думка - треба було взяти в друзів пару планок ддр3, і тоді купувати такі самі, якби підійшли. а так - без ддр2 під рукою нема що робити. тай нема гарантії що після виставляння вольтажу буде норм робота.
Можливо не стартують тому, що потрібно моделі і обєм з таблиці мануалу. І ще, попробуйте знайти планку на 2 Гб і перевірити.
I7 4770K 4.2GHz/Z87-PRO/16GB 2400MHz/GTX 1070 Xtreme Gaming/SSD 128GB 850pro/640GB/2000GB/3000GB/ASUS Xonar DX/Cyborg V.7 Keyboard/Razer DeathAdder 2013 Mouse/Chieftec 750W/Cooler Master HAFX
мамка підтримує таку ОЗУ PC3-10600, саме таку я і придбав.
Таблиця мануалу складаєтсья на момент випуску материнки у світ. В цьому ж мануалі не було моїх старих ДДР-2 від виробника Гудрам, але вони працювали.
Таблиця мануалу складаєтсья на момент випуску материнки у світ. В цьому ж мануалі не було моїх старих ДДР-2 від виробника Гудрам, але вони працювали.
візьми стару память постав, і переший останню версію БІОС тоді став свої 4гб і все буде ок
була такаж проблема у кума) перешили біос і все ок, мамка не розуміє об'єм памяті
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=9:62273 ось тут цю проблему вирішували, і в більшості випадків прошивкою біоса. І відключенням деяких налаштувань.
П.С. Поки що усім дякую, завтра вирушу на пошуки ДДР-2 і спробую прошити біос. Відпишусь про результати.
П.С. Поки що усім дякую, завтра вирушу на пошуки ДДР-2 і спробую прошити біос. Відпишусь про результати.
Востаннє редагувалось 20 квітня 2013, 18:53 користувачем rubaha911, всього редагувалось 1 раз.
Біос оновлював?
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
Продав ДДР-2 , а запасної на даний момент не маю. Біос не оновлював. Відпишу як оновлю.allsoy писав:Біос оновлював?
Дивися, тоже роби все з розумом. ;)
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))