В Вест груп в разі якщо би не вдалось замінити скло, модуль і робота дорожче би обійшлись. Майже в 1,5 рази.
Заміна скла на телефоні
Модератор: Сулейман
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 разів
Re: Заміна скла на телефоні
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 962 рази
- Подякували: 1647 разів
Экран в сборе 649грн https://www.aks.ua/uk/item/view/367789/ ... black.htmlal-deathman писав: ↑28 вересня 2021, 21:01В Вест груп в разі якщо би не вдалось замінити скло, модуль і робота дорожче би обійшлись. Майже в 1,5 рази.
Менять там по сути ничего сложного вообще, глянь видосы на ютюбе. Малой когда-то утопил редмика 5-го я за 1мин даже без ютюба снял модуль, телефон просушил и собрал.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Nightprince
- Зацікавлений
- Подякували: 2 рази
Можу переслоїти за 600грн на таких самих умовах, якщо не получиться нормально зняти модуль, тоді заміна на інший) телефон треба залишити на пів або на день.
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 разів
В тому то і справа, що модуль поміняти можна і самостійно. Але якщо є можливість замінити лише скло - то краще заплатити майстру і залишитись з оригінальним модулем. Я так думаю.Sl@vcheg писав: ↑28 вересня 2021, 21:23Экран в сборе 649грн https://www.aks.ua/uk/item/view/367789/ ... black.html
Менять там по сути ничего сложного вообще, глянь видосы на ютюбе. Малой когда-то утопил редмика 5-го я за 1мин даже без ютюба снял модуль, телефон просушил и собрал.
Доброго дня.
Все є і всі є

Якщо актуально, то можу скинути номер людини яка професійно займається переклейкою.
aka DMX (форум ДПК)
- Мартин Лютер
- Активіст
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 6 разів
Тут хорошо делают, Витя-Аня. Запчасти, заказы, детали, установка, ремонты, разблокировки. Русская не далеко от Велмарта.