Просіть накладеним платежем, спробуйте домовитись про тестовий термін, вимагайте ідеального пакування і все буде добре. Ну й памятайте, що б/у є б/у, так само як і нове. Ніколи не знаєш коли щось здохне в ньому))Romanuch писав:В Чернівцях є за 2500 з іншою матрицею і вінтом,а цей аж в Миколаєві,але по параметрам мені більше він подобається )) А які ризики є,якщо з іншого міста братиBuxx писав:якщо з рук і не в Чернівцях, то трохи стрьомно буде брати
Підскажіть чи варто купляти ??)
Модератор: Сулейман
Re: Підскажіть чи варто купляти ??)
- xtrade
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 11 разів
біля мене ВІРТА, там стільки ноутів проходить за день... в нових є хоч рік в запасі, а в б/у - просто везіння.Midi-Fighter писав:с чего это такое мнение?xtrade писав:тільки новий, б/у ноути як лотерея.
дуже дорогий ремонт ноута, що ризикувати, тем паче платити 3300 за б/в.
- Expendable
- Забанен навсегда
- Звідки: 01000011 01101000 01100101 01110010 01101110 01101001 01110110 01110100 01110011 01101001
разве вы не считаете покупку б\у техники лотереей?Midi-Fighter писав:с чего это такое мнение?xtrade писав:тільки новий, б/у ноути як лотерея.
вы же не знаете в каких условиях работала техника, температура среды, количество наработаных часов, подвержение влаге, удары, сотрясения, некачественный ремонт
она сейчас работает, а завтра пшик и кучка черного дыма
- xtrade
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 11 разів
ігровий не буде, зате стабільний для роботи - без проблем.Romanuch писав:Але новий такий мій бюджет не потягне :(xtrade писав:тільки новий, б/у ноути як лотерея.
я ні в якому разі не агітую в мене купувати
Що би я купув нове за 3300
Востаннє редагувалось 25 лютого 2013, 23:12 користувачем xtrade, всього редагувалось 1 раз.
Цілком згоден,що іноді можна і нове купити,а воно з дефектом і б/у і в подмьотки не годиться,я телефони наложеним платежом часто купляю,перед тим фото передивляюсь,добре розпитаю про апарати в продавця і приходять нормальні телефони в майже новому стані з повним комплектом,не кручені ,не ремонтовані,що сам дивуюсь,як люди умудряються їх так носити,от ноути б/у ще не брав,надіюсь в удачі повезе ))
Востаннє редагувалось 25 лютого 2013, 23:11 користувачем Romanuch, всього редагувалось 2 разів.
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
елементарні - в разі будь-яких проблем на місці значно простіше їх вирішити, а віддалено - то вже залежить від сумлінності продавця.Romanuch писав: А які ризики є,якщо з іншого міста брати
(хоча я і сам купляв б/у ноути взагалі з-за кордону, як то кажуть, ризик - благородна справа :D )
Востаннє редагувалось 25 лютого 2013, 23:14 користувачем Buxx, всього редагувалось 1 раз.
згідний на 100%...xtrade писав:тільки новий, б/у ноути як лотерея.
сам купив б.у. ноут у нас на форумі, пропрацював нормально 6 місяців , а потім "пішло, поїхало"...в результаті здав на запчастини...радив би дійсно брати новий виходячи з власного бюджета...краще не такий понтовий, але все ж з гарантією...з іншого боку друг купив нетбук на сландо бу, працює в нього близько року і ніц йому не шкодить...багато залежить від прухи і на яку людину попадеш....ще є таке як репутація продавця...в цьому плані аукро рулить ...людина яка має хорошу репу і працює на таких ресурсах не буде псувати її продаючи фуфло...
Це правда )) Я вважаю перед покупкою треба побільше інформації зібрати про товар,тіж фото передивитись і хто володіє психологічними трюками,в розмові з продавцем по телефону можна зрозуміти про стан чи якість товару,його моральні якості,саме розмова з продавцем в мене була вирішальним фактором у покупці товару ))Buxx писав:елементарні - в разі будь-яких проблем на місці значно простіше їх вирішити, а віддалено - то вже залежить від сумлінності продавця.Romanuch писав: А які ризики є,якщо з іншого міста брати
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
З асерами є певний ризик, якщо почитати сайт асерфанс.ру то якраз у цієї моделі часто відпадає графіка (відеокарта).
Моя порада така - або беріть у нас у Чернівцях б\у щоб перевірити і побачити перед покупкою, або вже купуйте нове.
Моя порада така - або беріть у нас у Чернівцях б\у щоб перевірити і побачити перед покупкою, або вже купуйте нове.
Этот риск не конкретно с асерами, а со всей линейкой видеокарт был, к тому же как раз 9500 редко отваливалась, эти грешили 8ххх.
Если ноут в Черновцах - обязательно тестируйте, 3д марк и минут 10-12 бублика будет достаточно чтобы оценить его живучесть.
Если ноут в Черновцах - обязательно тестируйте, 3д марк и минут 10-12 бублика будет достаточно чтобы оценить его живучесть.