Что лучше из процессоров?
Модератор: Сулейман
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 555 разів
- Подякували: 390 разів
Re: Что лучше из процессоров?
и еще один нюанс, вдруг через месяц игры начнут в обязательном порядке хотеть 8ми ядерники. Через пол года-год? Например драгон эйдж тот же - минимум 4ех хочет. Это немаловажно я думаю
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Веталь правильно підмітив, що для АМД проца мамка буде дорожче, і одразу СО треба ставити нормальну. Тому, якщо по ціні АМД процесор дешевше Інтела, то додаткові затрати підуть на інші комплектуючі.
Блок живлення також прийдеться брати із запасом якщо ставити АМД. Середня затрата електроенергії при використанні проца АМД буде вища. АМД буде сильно грітися, особливо літом, якщо в кімнаті буде доволі тепло.
Якщо говорити про ігри - не особливо важливо який проц ставити із цих двох. На рахунок продуктивності - на кілька років вистачить що одного, що другого.
Блок живлення також прийдеться брати із запасом якщо ставити АМД. Середня затрата електроенергії при використанні проца АМД буде вища. АМД буде сильно грітися, особливо літом, якщо в кімнаті буде доволі тепло.
Якщо говорити про ігри - не особливо важливо який проц ставити із цих двох. На рахунок продуктивності - на кілька років вистачить що одного, що другого.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
в синтетических тестах амд "круче", но как показывает практика интел понадежнее и лучше работает с реальными программами (точнее это они на интел лучше работают, т.к. это стандарт) ![hi *hi*](./images/smilies/hi.gif)
![hi *hi*](./images/smilies/hi.gif)
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 199 разів
в нових консолях саме 8-ядерники амд, так що можливе й таке)13ый воин писав:и еще один нюанс, вдруг через месяц игры начнут в обязательном порядке хотеть 8ми ядерники. Через пол года-год? Например драгон эйдж тот же - минимум 4ех хочет. Это немаловажно я думаю
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Востаннє редагувалось 21 грудня 2014, 11:41 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Только смотреть надо на хотя бы 4430 (http://hotline.ua/computer-processory/i ... 646i54430/)
А он дороже.
Но в целом это сравнение в играх фигня изначально.
Топовый i7 за 437 у.е. всего на 3-5% лучше, чем i5 за 220 у.е.
В играх решает видеокарта, вот в чем беда.
А так любой средний проц покажет +- тоже самое.
Поэтому я бы сейчас брал АМД, у него потребляемая мощность меньше, что важно с точки зрения экологии, нагрева, итоговой мощности БП ну и стоимости того самого электричества![Улыбается :-)](./images/smilies/kolobok_smile.gif)
А он дороже.
Но в целом это сравнение в играх фигня изначально.
Топовый i7 за 437 у.е. всего на 3-5% лучше, чем i5 за 220 у.е.
В играх решает видеокарта, вот в чем беда.
А так любой средний проц покажет +- тоже самое.
Поэтому я бы сейчас брал АМД, у него потребляемая мощность меньше, что важно с точки зрения экологии, нагрева, итоговой мощности БП ну и стоимости того самого электричества
![Улыбается :-)](./images/smilies/kolobok_smile.gif)
akinak писав: Поэтому я бы сейчас брал АМД, у него потребляемая мощность меньше, что важно с точки зрения экологии, нагрева, итоговой мощности БП ну и стоимости того самого электричества
![Мда *facepalm](./images/smilies/facepalm.gif)
Power Consumption
Core i5 3340 vs FX 8350
TDP 77W 125W
Annual home energy cost 18.55 $/year 56.1 $/year
Annual commercial energy cost 67.45 $/year 159.62 $/year
Performance per watt 12.31 pt/W 4.93 pt/W
Typical power consumption 62.56W 159.66W
I7 4770K 4.2GHz/Z87-PRO/16GB 2400MHz/GTX 1070 Xtreme Gaming/SSD 128GB 850pro/640GB/2000GB/3000GB/ASUS Xonar DX/Cyborg V.7 Keyboard/Razer DeathAdder 2013 Mouse/Chieftec 750W/Cooler Master HAFX
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Упс, перепутал их местами :-(tibew писав:akinak писав: Поэтому я бы сейчас брал АМД, у него потребляемая мощность меньше, что важно с точки зрения экологии, нагрева, итоговой мощности БП ну и стоимости того самого электричества![]()
Power Consumption
Core i5 3340 vs FX 8350
TDP 77W 125W
Annual home energy cost 18.55 $/year 56.1 $/year
Annual commercial energy cost 67.45 $/year 159.62 $/year
Performance per watt 12.31 pt/W 4.93 pt/W
Typical power consumption 62.56W 159.66W
Тогда та, аргументы те же, но брать надо интел.
Пора ще врахувати віртуалізацію яка дає свої ''+'' і свої ''-'' а в амд живі ядра а не віртульні і йде до того що це вже буде враховуватися в подальшому.
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408