да , точно на самому екрані :(German писав:А при ручном уменьшении частоты обновления экрана и разрешения затемнённый фрагмент тоже имеет место быть и такого же размера?
дефект монітора
Модератор: Сулейман
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Re: дефект монітора
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Тогда таки проблема с самой матрицей... :(GRAND писав:да , точно на самому екрані :(
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Грант, невідповідай на тупі запитання германа, він в моніторах точно дуб.
щодо розширення, то думаю так і залишиться, правда якщо барабашка знову йому не допоможе.
щодо розширення, то думаю так і залишиться, правда якщо барабашка знову йому не допоможе.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- GRAND
- Експерт
в мене була проблема схожа з телефоном ,але там все в білих плямах...правда там аргументовано, зимою сныг нападав, і вода затекла...з часом то все розійшлось, і стало нормально...theoretic писав:Колись були розповсюджені такі чорні плями.
Вердикт був такий: повітря зайшло між шарами.
Лікувалося витисканням при нагріванні, але це дуже ризикована справа :(
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Повітря повітрям, але це було скоріш деформацією одного із скла(відслоювання матриці). А відбувається таке від різкого перепаду температур,або сильного охолодження , або нагріву, якщо небуло механічних пошкоджень.theoretic писав:Колись були розповсюджені такі чорні плями.
ось на фото видно пляму, але повітря в ній немає.
Востаннє редагувалось 21 серпня 2013, 21:52 користувачем Rassel, всього редагувалось 2 разів.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- GRAND
- Експерт
монітор часто включений...я буваю на роботі ,в останінй час дуже рідко, навіть якщо я не за ПК він включений...якщо мене немає дома, ПК все рівно включений .є кому посидіти за нимRassel писав:Повітря повітрям, але це було скоріш деформацією одного із скла. А відбувається таке від перепаду температур.theoretic писав:Колись були розповсюджені такі чорні плями.
- GRAND
- Експерт
та він не повністю мій ,але здебільшого сижу я :Dx-killer писав:От той хто і посидів за ним той і ушатав тобі моніторє кому посидіти за ним
а якшо серйозно то
ні, це просто ніяк не можливо...сам вдома від учора...вечером було норм...tarik писав:походу тобі хтось матрицю стукнув поки тебе не було дома :D Іди питай хто, може признаються :D