Є така прога - зараз тестую...archi писав:бачу зібрались знавці лиш би язиком почесати. є програма SpeedFan називається, інформація як нею користуватись є в інтернеті, можна регулювати різні вентилятори які підключені до мамки
п.с. тихий пк це не забаганки і неа норм вимога для комфортної роботи, ніхто ж не винен що дехто з бірюшами родився, змазка і т.п це все казки, норм вентилятор вирішує цю проблему або кулер на процесор/відеокарту
CPU Cooler
Модератор: Сулейман
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Re: CPU Cooler
Бог там, де всім добре.....
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
А проги-то тут при чём? :)archi писав:та ну, шо правда? в мене при 600об/хв на проці в розгоні нічого не перегрівається з норм кулером башнею, з боксовим також нічого не перегрівалось, це комп треба в духовці тримати чи як щоб перегрівався?
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- perceptioN
- Активіст
я на мамке для своего двоядерного интела Е7200 разогнаного до 3гГц ограничение до 60 градусов ставлю, притом что мамка не разгоняет стоковый вентилятор вплоть до 65 по цельсиюbandera77 писав:50wishmaster.cv писав:До скількох...?
темепратура в простое 35-40, темепература в нагрузке 59-63 (при темепратуре окружающей среды 15-30), обороты кулера не выше 1000-1200 в минуту
в системнике немного улучшил прохождение воздуха с помощью картона и скотча, термопаста своего производства из графита и масла :)

Востаннє редагувалось 26 травня 2013, 16:18 користувачем perceptioN, всього редагувалось 1 раз.
- bandera77
- Поважний користувач
А програмно чим користується?perceptioN писав: я на мамке для своего двоядерного интела Е7200 разогнаного до 3гГц ограничение до 60 градусов ставлю, притом что мамка не разгоняет стоковый вентилятор вплоть до 65 по цельсию
темепратура в простое 35-40, темепература в нагрузке 59-63 (при темепратуре окружающей среды 15-30), обороты кулера не выше 1000-1200 в минуту
в системнике немного улучшил прохождение воздуха с помощью картона и скотча, термопаста своего производства из графита и масла :)
- bandera77
- Поважний користувач
Є така... Але підкажи з фан-контролем. Там є не профілі, а конкретні частоти - тільки на це спиратися чи ще щось треба "рихтувати"?tarik писав:Є така програмка, Speed Fan називається
- perceptioN
- Активіст
моя мамка asus p5n-mx имеет в биосе функцию Q-Fan которая разгоняет кулер только при достижении заданной температуры (или если нагрузка стабильна то кулер тихий даже при превышении температуры на 4-5градусов). задать можно любую температуру от 10 до 80bandera77 писав: А програмно чим користується?
Востаннє редагувалось 26 травня 2013, 16:31 користувачем perceptioN, всього редагувалось 1 раз.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
там профілів немає, там просто задаєш швидкість обертання кулера від 0% до 100%, а якщо потрібно підняти чи опустити оберти, то треба робити в ручну...bandera77 писав:Є така... Але підкажи з фан-контролем. Там є не профілі, а конкретні частоти - тільки на це спиратися чи ще щось треба "рихтувати"?tarik писав:Є така програмка, Speed Fan називається
але програмка регулює тільки кулери які мають 4 контакта, звичайні 3-контактні не регулює
Востаннє редагувалось 26 травня 2013, 16:47 користувачем tarik, всього редагувалось 1 раз.
А в мене при комнатній температурі при 900 об/хв взагалі процесор замерзаєarchi писав: та ну, шо правда? в мене при 600об/хв на проці в розгоні нічого не перегрівається з норм кулером башнею, з боксовим також нічого не перегрівалось, це комп треба в духовці тримати чи як щоб перегрівався?

I7 4770K 4.2GHz/Z87-PRO/16GB 2400MHz/GTX 1070 Xtreme Gaming/SSD 128GB 850pro/640GB/2000GB/3000GB/ASUS Xonar DX/Cyborg V.7 Keyboard/Razer DeathAdder 2013 Mouse/Chieftec 750W/Cooler Master HAFX