проблема в тім, шо принтер розпічатює через раз два аркуші з текстом на англійському, як це ісправити? фото прикріпив
і ще таке питання, де можна заправити катриджі НР 121?
ХЕЛП ПРИНТЕР HP deskjet F2483
Модератор: Сулейман
- Александр_ua
- Активіст
- Дякував (ла): 4 рази
- Doctor Who
- Забанен навсегда
Re: ХЕЛП ПРИНТЕР HP deskjet F2483
если буквально перевести то на первом скрине написано что вам нужно просканировать листок для наилучшего качества
- Александр_ua
- Активіст
- Дякував (ла): 4 рази
я то тоже так перевів, якраз саме той скан, після кожного проксереного документа, автоматом сам роздруковується, но як то ісправити я незнаю.... ХЕЛМ МИDoctor Who писав:если буквально перевести то на первом скрине написано что вам нужно просканировать листок для наилучшего качества
- Doctor Who
- Забанен навсегда
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... =c00473766
это система авто калибровки включается каждый раз после замены картриджа, она должна отключится сразу после того как вы просканируете листок из первого скрина
это система авто калибровки включается каждый раз после замены картриджа, она должна отключится сразу после того как вы просканируете листок из первого скрина
- Sawac
- Активіст
- Подякували: 1 раз
в мене тоже 121 картридж. заправляється звичайним шприцом. знімаєте зверху наклєєчку і заправляєте, а потім скотчом заклеїте треба. тут описано http://termoplenka.net/practica/zapravk ... 1-122.html
Саша 097 683 82 два 2
Допомога в організації ведення бухобліку для ПП
Допомога в організації ведення бухобліку для ПП
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
В мене таки МФУ. Після встановлення катриджа потрібно підключення до компа, там з'явиться табличка з повідомлення про необхідність відкалібрувати котридж. після друку вашого листа, спитає чи нормально надруковано, якщо погодитесь, то більше їх друкувати не буде. Ще, можливо в сідюку міг залишитись встановочний диск з драйверами - його витянути. Катридж заправляється як всі в середню дюрочку :D під наклейкою.