хто може відремонтувати ноутбук після чаю:-)?

Модератор: Сулейман

Відповісти
lesya333
Новачок

хто може відремонтувати ноутбук після чаю:-)?

Повідомлення lesya333 » 13 лютого 2015, 10:08

Ноутбук тошіба сателіт l650d !
Прийшла з роботи вмикати а горить лише індикатор живлення та те що він працює! Згодом чути як працює кулер і все темний екран! Без батареї також показує що ввімкнено живлення! Є догадки що діти вилляли щось на нього бо на клавішах щось липке але не багато! Знайомий при мені розібрав його але ми рідини ніде не помітили!
Цікавить хто візьметься', скільки часу і ціна діагностики! Дякую всім!

xtrade
Постійний користувач
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 11 разів

Re: хто може відремонтувати ноутбук після чаю:-)?

Повідомлення xtrade » 13 лютого 2015, 10:37

приносьте, діагностика 50 грн, якщо ремонт буде у нас виконуватись - діагностика безкоштовна.
Головна, 119
Зображення

lesya333
Новачок

Повідомлення lesya333 » 13 лютого 2015, 10:42

час? Розумію що це не тарілку помити:-) просто значи чи брати щось нове чи чекати день два для діагнозу?

xtrade
Постійний користувач
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 11 разів

Повідомлення xtrade » 13 лютого 2015, 10:55

діагностика до однієї доби
ремонт - тут вже в залежності від складності.

lesya333
Новачок

Повідомлення lesya333 » 13 лютого 2015, 11:01

Дякую!

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 13 лютого 2015, 11:58

lesya333 писав:Ноутбук тошіба сателіт l650d !
Прийшла з роботи вмикати а горить лише індикатор живлення та те що він працює! Згодом чути як працює кулер і все темний екран! Без батареї також показує що ввімкнено живлення! Є догадки що діти вилляли щось на нього бо на клавішах щось липке але не багато! Знайомий при мені розібрав його але ми рідини ніде не помітили!
0505237238 - Сергей
0994347422 - Фёдор
Оба опытные мастера и качественно ремонтируют ноуты/планшеты (знаю людей лично, потому как и тот, и другой мне различные девайсы ремонтировали, включая мобилки и цифровой фотик), так что рекомендую. А вопросы цен - спрашивайте перед ремонтом, чтобы потом вопросов не возникало.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

comandry
Забанен навсегда

Повідомлення comandry » 22 червня 2015, 12:46

lesya333 писав:Ноутбук тошіба сателіт l650d !
Доброго дня! Ось сервісний центр по ремонтові ноутбуків http://remont-noutbukiv.lviv.ua/, а також стаття, що робити коли залили ноутбук http://remont-noutbukiv.lviv.ua/noutbuk ... k-zalytyj/. Діагностика безкоштовно, триває протягом 2 робочих днів, можлива пересилка новою поштою.

Малыыш
Забанен навсегда

Повідомлення Малыыш » 09 липня 2015, 12:52

главное быстро среагировать. У меня ребенок чай перелил на клаву. Я быстро перевернула ноут, чтобы поменьше просочилось и бегом к мастерам. Тьфу-тьфу, повезло, наверное, мне даже детали не пришлось менять. Просто почистили и все.

Відповісти

Повернутись до “Компьютерна техніка”