Так. Там боковий вентіль на 80 чи на 92 - не пам'ятаю...Makc писав:Так і треба.А тепер таке: в мене стоїть 120 мм кулер на передній панелі, потім, 2*120мм кулери на поці, потім 1*120мм кулер на задній стінці. Всі 4 кулери Ноктуа. Всі стоять в компі в однаковому положенні - "стліки" на кулерах всі дивляться на задню стінку (тобто всі працюють ІМХО на вдув). Чи це правильно?
А щодо бокової стінки, у Вас корпус cm centurion 534?
HDD гріється
Модератор: Сулейман
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Re: HDD гріється
Бог там, де всім добре.....
Я би ставив на видув... А взагалі, можна потестити температуру в різних положеннях, я саме так робив.
- bandera77
- Поважний користувач
добре. спробую найближчим часом......Makc писав:Я би ставив на видув... А взагалі, можна потестити температуру в різних положеннях, я саме так робив.
- bandera77
- Поважний користувач
Уточнювальне питання: якщо є 4 вентіля - їх ставити вдув-видув, вдув-видув чи вдув-вдув, видув-видув. При цьому 1 вентіль на передній стінці корпусу, потім два Ноктуа на проці і 4-й на задній стінці корпусу. Як правильніше?
"вдув-видув" - це відносно того, де вони стоять. Якщо вентиль стоїть на лицьовій стороні корпуса - він вдуває, якщо на задній - видуває, але вони ж стоять в однаковому положенні. Так само і на радіаторі - один спереду (вдув у радіатор), другий за радіатором (видув з радіатора). Як ви писали раніше -
Всі стоять в компі в однаковому положенні - "стліки" на кулерах всі дивляться на задню стінку
- bandera77
- Поважний користувач
ТОді що треба міняти якщо вже все так і стоїть?
З іншого боку - читав, що вдув-видув залежить від лопастей. Вигнута - вдув, вогнута - видув. Може з цим погратися?
![Хм *scratch*](./images/smilies/fd.gif)
![В шоке :shock:](./images/smilies/kolobok_eek.gif)
З іншого боку - читав, що вдув-видув залежить від лопастей. Вигнута - вдув, вогнута - видув. Може з цим погратися?
З цими чотирма нічого не треба міняти, все правильно стоїть. Звільніть простір в системному для потоку повітря (по максимуму сховайте дроти) і пробуйте погратися з боковим кулером (на видув з системного)