windows 7 не бачить мишу
Модератор: Сулейман
- serega1750207
- Активіст
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 7 разів
- Контактна інформація:
windows 7 не бачить мишу
ось така проблемка.. підключаю юсб мишку щойно куплену до свого ноута і тут пише "устрйство юсб не опознано" потім ставить драйвер і в диспетчері вона відображається як unknown device. вже третю годину танцюю з бубном навколо ноута і результату нуль.. ноут леново е530, миш а4тек х7-710мк. дрова всі встановлені. порти юсб всі перепробував, планшет підключається через юсб без проблем, мишу на іншому компі не маю можливості перевірити, але вчора ввечері вона працювала,гугл весь облазив, оновлення системи видаляв (бо відразу подумав що річ в них оскільки вони вчора встановлювались автматом)...можливості знести внду чи загрузитись з лайв сд не маю оскільки флешку забув вдома. кароч ящо хтось щось може порадити пишіть 

- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: windows 7 не бачить мишу
Этот "бультерьер" от МикросOFFта не умеет корректно раскидывать локалку и давать доступ к сетевым ресурсам и общему принтеру, а вы от него хотите, чтобы он ещё и мышь на USB увидел...serega1750207 писав:ось така проблемка.. підключаю юсб мишку щойно куплену до свого ноута і тут пише "устрйство юсб не опознано" потім ставить драйвер і в диспетчері вона відображається як unknown device. вже третю годину танцюю з бубном навколо ноута і результату нуль.. ноут леново е530, миш а4тек х7-710мк. дрова всі встановлені. порти юсб всі перепробував, планшет підключається через юсб без проблем, мишу на іншому компі не маю можливості перевірити, але вчора ввечері вона працювала,гугл весь облазив, оновлення системи видаляв (бо відразу подумав що річ в них оскільки вони вчора встановлювались автматом)...можливості знести внду чи загрузитись з лайв сд не маю оскільки флешку забув вдома. кароч ящо хтось щось може порадити пишіть

Востаннє редагувалось 17 лютого 2014, 19:16 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- serega1750207
- Активіст
- Контактна інформація:
дуже дотепноGerman писав:Этот "бультерьер" от МикросOFFта не умеет корректно раскидывать локалку и давать доступ к сетевым ресурсам и общему принтеру, а вы от него хотите, чтобы он ещё и мышь на USB увидел...serega1750207 писав:ось така проблемка.. підключаю юсб мишку щойно куплену до свого ноута і тут пише "устрйство юсб не опознано" потім ставить драйвер і в диспетчері вона відображається як unknown device. вже третю годину танцюю з бубном навколо ноута і результату нуль.. ноут леново е530, миш а4тек х7-710мк. дрова всі встановлені. порти юсб всі перепробував, планшет підключається через юсб без проблем, мишу на іншому компі не маю можливості перевірити, але вчора ввечері вона працювала,гугл весь облазив, оновлення системи видаляв (бо відразу подумав що річ в них оскільки вони вчора встановлювались автматом)...можливості знести внду чи загрузитись з лайв сд не маю оскільки флешку забув вдома. кароч ящо хтось щось може порадити пишітьНаверно, это нереально (7-ка вообще вещичка весьма глючная и мало пригодная для работы обычным пользователям - ИМХО ;) ).

- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Думаю, проблема не в драйверах. По-крайней мере, не в драйверах мышки.serega1750207 писав:дуже дотепноале у мене все чудово працювало. як буде можливість спробую ще з лайв сд запуститься, якщо там буде працювати то доведеться знести вінду..
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо

- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
(Зайдіть в Диспетчер Пристроїв і видаліть драйвер для мишки , а потів відключіть сам пристрій ,) витягніть адаптер з порта , виключіть комп , вставте адаптер і мишку і включіть комп ... . Перевірте чи працює і напишіть ... .
- serega1750207
- Активіст
- Контактна інформація:
цей варіант в першу чергу спробував! нічого не дало.. акби все було так просто... це якийсь глюк, оскільки ввечері все працювало, видно після перезагрузки щось заглючилоTAZIT писав:(Зайдіть в Диспетчер Пристроїв і видаліть драйвер для мишки , а потів відключіть сам пристрій ,) витягніть адаптер з порта , виключіть комп , вставте адаптер і мишку і включіть комп ... . Перевірте чи працює і напишіть ... .
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2872 рази
В первую очередь проверь саму мишку!serega1750207 писав:цей варіант в першу чергу спробував! нічого не дало.. акби все було так просто... це якийсь глюк, оскільки ввечері все працювало, видно після перезагрузки щось заглючилоTAZIT писав:(Зайдіть в Диспетчер Пристроїв і видаліть драйвер для мишки , а потів відключіть сам пристрій ,) витягніть адаптер з порта , виключіть комп , вставте адаптер і мишку і включіть комп ... . Перевірте чи працює і напишіть ... .
(на другом компе!)
А Герман как всегда выдал перл....!
German писав: Этот "бультерьер" от МикросOFFта не умеет корректно раскидывать локалку и давать доступ к сетевым ресурсам и общему принтеру, а вы от него хотите, чтобы он ещё и мышь на USB увидел...Наверно, это нереально (7-ка вообще вещичка весьма глючная и мало пригодная для работы обычным пользователям - ИМХО ;) ).

Востаннє редагувалось 18 лютого 2014, 12:41 користувачем Master, всього редагувалось 2 разів.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- serega1750207
- Активіст
- Контактна інформація:
Master, Саме так і вийшло. То миша вийшла з ладу. Я її без жодних проблем повернув в магазин. Всім дякую. Тему закриваю.
Отправлено с моего Nexus 7 через Tapatalk
Отправлено с моего Nexus 7 через Tapatalk