порадьте сервіс де можуть прошити біос на hp g62 a15er і скільки це буде коштувати приблизно...
оновлював драйвера з оф сайту через їх прогу, пішло оновлення драйверів на сітеву карту і біос, після планової перезагрузки ноут включився, але екран темний не реагує нінаякі команди(гудить кулер, працює клавіша wifi і мигає капс) носив в смарт біля формаркету нічого зробити незмогли...
порадьте сервіс
Модератор: Сулейман
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
порадьте сервіс
Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
Re: порадьте сервіс
Звернись до Master_а.Я, думаю, що підскаже.gaguss писав:порадьте сервіс де можуть прошити біос на hp g62 a15er і скільки це буде коштувати приблизно...
оновлював драйвера з оф сайту через їх прогу, пішло оновлення драйверів на сітеву карту і біос, після планової перезагрузки ноут включився, але екран темний не реагує нінаякі команди(гудить кулер, працює клавіша wifi і мигає капс) носив в смарт біля формаркету нічого зробити незмогли...
Востаннє редагувалось 06 липня 2013, 15:14 користувачем w-lom, всього редагувалось 1 раз.
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
дякую.w-lom писав:
Звернись до Master_а.Я, думаю, що підскаже.
Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2870 разів
отписал в ЛСgaguss писав:дякую.w-lom писав:
Звернись до Master_а.Я, думаю, що підскаже.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
скільки раз мигає капс?gaguss писав:порадьте сервіс де можуть прошити біос на hp g62 a15er і скільки це буде коштувати приблизно...
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
я точно не рахував но по разу десь приблизно 15-20 сек потым перестаэnikalajka писав:скільки раз мигає капс?gaguss писав:порадьте сервіс де можуть прошити біос на hp g62 a15er і скільки це буде коштувати приблизно...
Никогда не унижайтесь.