Модераторський " безпредел"
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Модераторський " безпредел"
Якщо чесно то мені поФіг, Але інших думаю це може напрягати.
Модератори вже настільки обарзіли що собі мало того що позволяють собі любу тему взяти і кинути в політику по своє му "ПАДОБІЮ"
але вже почали паплюжити і змінювати вислови автора - viewtopic.php?f=4&t=55936&p=396814#p396814
Молодці, бажаю успіхів, нехай цвіте форум з таким модер складом !
Модератори вже настільки обарзіли що собі мало того що позволяють собі любу тему взяти і кинути в політику по своє му "ПАДОБІЮ"
але вже почали паплюжити і змінювати вислови автора - viewtopic.php?f=4&t=55936&p=396814#p396814
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Re: Модераторський " безпредел"
Это я правил, не серчай так люто ;)Rassel писав:Якщо чесно то мені поФіг, Але інших думаю це може напрягати.
- Rassel
- Експерт
А яке ти мав право правити, якщо мої цитати були моїми і не порушували правил форуму?kreativ писав:Это я правил, не серчай так люто ;)Rassel писав:Якщо чесно то мені поФіг, Але інших думаю це може напрягати.

- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
Ну я ж тебе уже ответил в личкеRassel писав:А яке ти мав право правити, якщо мої цитати були моїми і не порушували правил форуму?
так а я чет и не понял смысла этих постов, оскорблений без оснований и какой то дикой ахинеи. уж лучше так, как я написал, не?
- Rassel
- Експерт
Я іже тобі відповів, що якщо хтось не може піймати думку співрозмовника, то не хай мовчить. Але правити текст і викладати повселюдно свої думки замвсть інших (будучи модером) =це безпредел!!!kreativ писав:Ну я ж тебе уже ответил в личкеRassel писав:А яке ти мав право правити, якщо мої цитати були моїми і не порушували правил форуму?
так а я чет и не понял смысла этих постов, оскорблений без оснований и какой то дикой ахинеи. уж лучше так, как я написал, не?
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
Ага, я бачив в приватних повідомленнях фрази ображеного "інакомислячого". Я не впевнений, чи є сенс продовжувати цю розмову, зважаючи на твоє постійне бажання тролити все і всіх. Пост виправив жартома і відразу про це повідомив тобі лайком поста же ;) І геть не приховую, що то я зробив. І відразу визнав ще без твоєї теми - що так, то зловживання.Rassel писав:Я іже тобі відповів, що якщо хтось не може піймати думку співрозмовника, то не хай мовчить. Але правити текст і викладати повселюдно свої думки замвсть інших (будучи модером) =це безпредел!!!
І шта? Ти будеш тепер далі вдавати тут ображену невинність, інакомислячого репресованого дисидента?
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Я щетаю-- репрессии инакомыслящих.( в частности Рассела).
Усі-- на Майдан. :D

Усі-- на Майдан. :D
- Rassel
- Експерт
Я гадаю що такі речі не жарти, особливо коли це стосується модераторів.
сулейман всі мої теми почав в політику закидувати, я просто тепер тем не створюю і нічого не викладаю.
Креатів вирішив замість моїх слів під моїм ніком вставити свої. Тепер я просто і писати перестану.
Хто виграв?
сулейман всі мої теми почав в політику закидувати, я просто тепер тем не створюю і нічого не викладаю.
Креатів вирішив замість моїх слів під моїм ніком вставити свої. Тепер я просто і писати перестану.
Хто виграв?