Зараз веду розмову НЕ З АДМІНОМ чи МОДЕРАТРОМ, я не обсуждаю із тобою правила, як із адміном.Не обсуждаю бан чи попередження.
Я веду розмову із простим користувачем, який написав не правду про мене. Я не винен, що колір ніка у цього користувача коричневий. Можеш зайти під іншим статусом і продовжити розмову.
НЕ треба прикриватись посадою, коли розмова стосується відносин людина-людина. Якщо мене хочеш забанити за розмови із користувачем форуму... ну що я можу з цього приводу сказати...
Тепер по суті.
Все вірно. У мене було попередження за вислів в темі про собак "...я, почну матюкатись"
Вірно. Бан за перепалку із Вожаніном, якого не могли утихомирити, і прийшлось його тягнути із собою в бан, щоб він заспокоївся трохи. А "хамство" в сторону модераторів - це я запитиав чи є у модераторів "характер" і чому вони терплять тролінг і розпалювання неприязні.
Ітого - у мене зауваження за нецензурне солово в розмові із користувачем форуму і бан за різке зауваження в сторону модераторів, за бездіяльність. Так написане воно було червноним кольором, щоб накінець то звернути увагу на проблему.
Тепер читаємо формулювання твоє
Весной за аналогичные ваши действия (в том числе и нарушения оформлении темы и хамство в сторону администрации) вы получили заслуженный бан.
З чого виходить, що:
- банів за "аналогичное хамство" не отримував більше
- правил оформлення теми я не порушував ні весною, ні зараз, ніколи.
- бан весною ВЗАГАЛІ не отримував.
- один єдиний бан на добу "за стимулуювання модераторів" :D - визнаю. (Хоча і був вимушений крок - прийшлось із собою тягнути в бан не адекватну людину).
Тобто, звинувачення мене
в неодноразовому "хамстві" модераторам - НЕ ПРАВДА
Звинувачення мене в неодноразових порушенях правил
оформлення тем - НЕ ПРАВДА
Неодноразові бани - ЦЕ НЕ ПРАВДА.
За що мені вибачатись? Які слова брати назад? Де мої систематичні порушення того, про що ти написав?
За що мені попередженя, за те що в рамках правил відстоюю своє імя?
Повторю - НЕ треба прикриватись посадою, коли розмова стосується відносин людина-людина.