А як це по нашому?
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
А як це по нашому?
Отакої!!! Де ж вона поділася, наша рідна, мелодична та гарна мова?! якась англофобія.
Переведіть, та можливості поясніть для тих хто в танке(це я), що означають кразябри на фото. Дякую.
пс. ПЕРЕД НАТИСКАННЯМ КНОПКИ "ЗНАК ОКЛИКУ" прочитай хоча би першу сторінку теми!
(кому треба - той знає, кому цей червоний шрифт)
Переведіть, та можливості поясніть для тих хто в танке(це я), що означають кразябри на фото. Дякую.
пс. ПЕРЕД НАТИСКАННЯМ КНОПКИ "ЗНАК ОКЛИКУ" прочитай хоча би першу сторінку теми!
(кому треба - той знає, кому цей червоний шрифт)
Востаннє редагувалось 15 червня 2013, 15:04 користувачем STREPS, всього редагувалось 2 разів.
- Skiv
- Активіст
- Подякували: 5 разів
Re: А як це по нашому?
Каже, "спочатку повпливайте на репутацію інших користувачів, аби знову повпливати даному"
- STREPS
- Постійний користувач
бреше, в моєму випадку не має значення кому, перевірив на трьох форумчанинах.Skiv писав:Каже, "спочатку повпливайте на репутацію інших користувачів, аби знову повпливати даному"
хіба, десь, колись я їм впливав на репутацію, так що тепер зась?
- Skiv
- Активіст
Я переклав), а адекватність роботи форуму то вже питання не до мене ;) Хоча в мене таке теж кидає деколи.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
можливо те, що ти ще не можеш вплинути на репутацію, так як не минуло ще та кількість годин, яка повинна бути після того як ти впливав....
Востаннє редагувалось 15 червня 2013, 14:48 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- STREPS
- Постійний користувач
дякую, тому я тему створив в тех. допі. я теж порахував це питанням до техничних працівників форуму. (це я пишу спеціально для тих туго-ботів які бездумно жмуть кнопку "скарга - не в тому розділі")Skiv писав:Я переклав), а адекватність роботи форуму то вже питання не до мене ;) Хоча в мене таке теж кидає деколи.
- STREPS
- Постійний користувач
я так само подумав в першу добу, а тему створив на третю добу. тобто пройшло три доби як я бачу це повідомлення у себе на екрані.GRAND писав:можливо те, що ти ще не можеш вплинути на репутацію, так як не минуло ще та кількість годин, яка повинна бути після того як ти впливав....
п.с. спробуйте гугл самостійно, перш ніж пропонувати :D
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
писав з телефона, от тепер лиш включаю ПК ,зара спробую ,самому ж цікаво...в мене такого ніколи не булоSTREPS писав: я так само подумав в першу добу, а тему створив на третю добу. тобто пройшло три доби як я бачу це повідомлення у себе на екрані.
п.с. спробуйте гугл самостійно, перш ніж пропонувати :D
гугл
Востаннє редагувалось 15 червня 2013, 14:56 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- Skiv
- Активіст
Скоріш за все проблема таки в тому що ви вже колись неважливо скіль часу тому впливали н арепутацію цих людей, і поки не повпливаєте на репутацію інших то на репутацію даних впливати не зможете.
Аналогічно і в мене я давненько ставив + одній людині і до цих пір не можу повторити, бо недостатньо плюсував інших людей. :geek:
Аналогічно і в мене я давненько ставив + одній людині і до цих пір не можу повторити, бо недостатньо плюсував інших людей. :geek:
- STREPS
- Постійний користувач
я маю надію, що це якійсь глюк.
інакше виходить якась чертівня, поки не наплюсую інших, нізащо, не можу плюсанути кого треба за добру справу?!
інакше виходить якась чертівня, поки не наплюсую інших, нізащо, не можу плюсанути кого треба за добру справу?!