и знову засада, пропала тема
и знову засада, пропала тема
другий раз пропали всі мої теми,(не рахуючи падіння форума) розумію що сам завтикав, але невже не можна збільшити час простою, такі мої теми як банька на колесах, Луганчанин після приїзду зі Львова прозрів.ТЕСТ ваш стиль водіння!!! ... ну і ще багато таких не потрібних тем, які на наступний день не актуальні, залешились активні а ті що реально потрібні .. і навіщо тоді балачки флуд відпочинок тримати рік а оголошення місяць, я розумію що потрібно чистити від одиноких оголошень продажі, але.... можливо як варіант тема із продажу яка має повех 100 постів чи переглядів якось надавати імунітет...
дуже шкода
дуже шкода
Востаннє редагувалось 08 червня 2013, 04:45 користувачем Phill, всього редагувалось 1 раз.
Купівля та доставка товарів із USA
my Skype "mastbodr1"
my Skype "mastbodr1"
- advanced member
- Поважний користувач
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
Re: и знову засада, пропала тема
я создавал тему про провайдеров черновицких, там всем миром скинулись инфой полезной. все пропало. теперь самому надо - снова лишние поиски. надо что-то делать, не знаю что.
- advanced member
- Поважний користувач
Ты сам писал что надо воздержаться.... вот может причина как то связана.STREPS писав:я создавал тему про провайдеров черновицких, там всем миром скинулись инфой полезной. все пропало. теперь самому надо - снова лишние поиски. надо что-то делать, не знаю что.
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
не связано, повремени несходится, я пропажу заметил пару дней назад.advanced member писав:Ты сам писал что надо воздержаться.... вот может причина как то связана.STREPS писав:я создавал тему про провайдеров черновицких, там всем миром скинулись инфой полезной. все пропало. теперь самому надо - снова лишние поиски. надо что-то делать, не знаю что.
Privateer писав:Тема з одягом і взуттям теж пропала, чи знайти не можу?
Купівля та доставка товарів із USA
my Skype "mastbodr1"
my Skype "mastbodr1"