![drunk *drunk*](./images/smilies/drunk.gif)
. . .
Якби у мене так як на ВіД стогнів напівживий форум ... то я б і краплю не подумав в цей час кого небудь ДДОСити ... , а робив би те що потрібно людям в першу чергу ... . і навіть скоріше за все шукав би якийсь простір і можливості для найшвидшого порозуміння з метою активізації подолання наслідків ... .
З іншої сторони і "овець викрадати" я теж би не став якби мені не пекло ... .
Нажаль очевидно що обидві сторони (тут скоріше треба казати про два ядра ... , суть яких пізніше постараюсь розкрити) явно не бажають діяти в межах відкритого простору ... і надають перевагу використанню "таємного" озброєння ... чи то через особисте гнівне небажання чи скоріше через те що просто не розуміють суті і правил відкритого простору і як з ним взаємодіяти з метою вирішення загальних проблем ... в сукупності з власними ... .
. . .
Ця вся таємничість і невизначеність бісить і непокоїть поки що єдиний на даний час простір користувачів ... , більшість з яких не розуміє що відбувається ... і що актуально для найбільш активної меншості до якого саме ядра (поки що єдиного з точки зору орбіт користувачів , але вже неминуче окремо двохкомпонентного з подальшою перспективою на взаємонезалезність) приставати ... .
. . .
Мене вже не дивує ... , але скільки бачу ... то що разу майже бісить ... що деякі відверто позапланетарії (дуже поверхневі по суті люди і/або без особливого заряду/потенціалу ...) ... рекомендують планетаріям не перейматись тим що відбувається з їх життєвим простором ... , в той час як самі такі "радники" не розуміють ні законів простору ні законів життя ... і реально мало звертають на них уваги без нагальної потреби з якогось приводу ... !
. . .
Це не все ... . Але мабуть на даний момент вистачить ... для бажаючих подумати ... .
![food *food*](./images/smilies/food.gif)
![Prapor *Prapor*](./images/smilies/Prapor2.gif)
. . .
TAZIT2015100321163353UA26 !