. . .
Навідміну від тебе , АМ , я ніколи нічого не вигадую про людей навіть в інтернеті ! Так мене навчили законі карми , які ти вперто намагаєшся ігнорувати , а потім негодуєш що тебе щось не влаштовує ... .
Те що ти понаписував мені в репутацію і є абсолютна вигадка і брехня , оскільки іншого ти в принципі не зможеш довести за очевидною відсутністю фактів , які ти продовжуєш далі вигадувати , та й ще чогось вимагати від інших на основі своєї ж відвертої брехні ... ! Те що ти понаписував (раніше за мене між іншим) і абсолютно безпідставно , як вже було показано і роз'яснено тобі не раз ... , але нехай воно там і буде як зразок твоєї особистої "відповідальності" , за яку ніхто крім тебе і в майбутньому дбати не повинен ... ! Може надалі думатимеш головою , а не пивом чи чим там ще ... , перш ніж діятимеш у будь-яких своїх проявах ... .
Всі факти ти і без пояснень знаєш як воно було ... і я вже давно здається все пояснив і зробив що належить ... , тому засирати чергову тему доказами поза темою я не буду ... . Ти все одно кричатимеш що не винен ... , оскільки не здатен признавати свої очевидні помилки ... , за які тебе ніхто пиляти і не збирався як ти це активно впарюєш тут усім за найменшої нагоди "по своєму подобію" ... . Рекомендую тобі замовкнути раніше ніж мені захочеться представити все більш наочно і детально ... !
Я вже замовк - на данний момент мені давно вже нецікаво мусолити одну й туж історію з новими вигадками від тебе , АМ ... . Репутацію ти заробив абсолютно чесно від мого імені за конкретний випадок , яким рекомендую тобі і обмежитися ... ! Це вже історія яку можна виправити виключно новою історією іншої якості ... .
. . .
Nero ! А ти потрудись доказать мою "клевету" прежде чем в очередной раз мне угрожать кнопконажатием ... ! Ты как всегда пытаешься чего-то требовать ничего конкретно не объясняя и даже не стараясь основательно разобраться по конкретному вопросу в чём и кто виноват ... .
Не понимаю что тебе лично мешало реализовать своё право ранее и для чего тебе нужны какие-то поводы ... . Уровень твоего личного мнения в исполняемых обязанностях я уже давно оценил ... и он меня не удовлетворяет ... ! Что и было отражено во вполне соответствующем месте ... , и будет отражаться столько раз сколько потребуется ... , как бы ты не старался представить что ничего там не было до этого ... или вообще ничего небыло ... . Я понимаю , помню и имею ввиду ... , но требования от меня здесь представлять доказательства ... далеко за пределами формата этой темы окажутся и соответствующих правил , коих нарушать даже по требованию администратора я не обязан и не считаю корректным ... ! А лично , как я понял , ты на объяснения и доказательства своих мотиваций не способен ... .
Не знаю я что с этим делать , да и врядли по статусу мне положено ... .
. . .
Тут АМ соизволил себе упоминать модератора VALENTINa . Пока не заметил за ним ничего особо криминального ... и даже более -- он единственный из всех оказался однажды способен и не постеснялся ответить на вопрос по сути , правильно и без оттенка лишних личных предубеждений и каких либо признаков заносчивости ... . Я даже понимаю за что конкретно его кое кто может невзлюбить , согласно принятой здесь практике наездов , пытаясь его весьма грубо "вразумить" ... ! Но для меня лично это всё и выглядит как откровенное публичное провокативное безстыдное деяние с признаками патологической личной неприязни , бог его знает по какому конкретно поводу и причине , учитывая всё здесь происходящее постоянно ... .
. . .
TAZIT2013060608223251UA26 !