Куда пропала моя тема?

Запитання до адміністраторів та модераторів
sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Куда пропала моя тема?

Повідомлення sergej1974007 » 21 травня 2019, 17:59

И мои темы последние стали пропадать((
Даже безобидное предложение про "запретить Сергею использовать некоторые слова и цвета"(((
Так должно было быть?
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 24 травня 2019, 21:59

Серега. Ты накатай еще жалобу на горчичники которые тоже пропали. Ктот нагло их трет :?
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2870 разів

Повідомлення Master » 24 травня 2019, 22:11

Rassel писав:
24 травня 2019, 21:59
Серега. Ты накатай еще жалобу на горчичники которые тоже пропали. Ктот нагло их трет :?
Так они ж вроде не вечные ...?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 25 травня 2019, 23:42

Master писав:
24 травня 2019, 22:11
Смотря с какой скоростью лепить ... . :-D
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 26 травня 2019, 09:44

TAZIT писав:
25 травня 2019, 23:42
Master писав:
24 травня 2019, 22:11
Смотря с какой скоростью лепить ... . :-D
100%

Agnostic
Забанен навсегда

Повідомлення Agnostic » 25 жовтня 2019, 18:04

Повний маразм. Створив тему "атеїзм". Написав текст на цю тему без жодного посилання. Тема відхилена з причиною: Повідомлення має єдину мету - реклама вебсайту або іншої продукції, товарів чи послуг флуд.
Закривайте свій форум, якщо вам не потрібні користувачі!

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 26 жовтня 2019, 10:24

Наверное атеизм на форуме также неуважаем как и религия … .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 26 жовтня 2019, 10:36

TAZIT писав:
26 жовтня 2019, 10:24
Там наверное было активное хаяние атеизма и "реклама" типа надоидтипопупоклоныбитьрукицеловатьвзяткунести...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Agnostic
Забанен навсегда

Повідомлення Agnostic » 26 жовтня 2019, 13:19

OlegLOA писав:
26 жовтня 2019, 10:36
TAZIT писав:
26 жовтня 2019, 10:24
Там наверное было активное хаяние атеизма и "реклама" типа надоидтипопупоклоныбитьрукицеловатьвзяткунести...
Ось який був текст:
Щоб зробити з Ісуса месію, апостоли Лука і Матвій вирішили придумати йому родовід, бо за юдейським пророцтвом месія повинен бути нащадком царя Давида. І тут одразу виникло два конфузи. Перший полягає в тому, що в Ісуса не може бути родоводу, адже Йосип не був його батьком. Другий полягає в тому, що вони не узгодили між собою вигадані імена. В них збігається тільки родовід царя Давида (виділив червоним), який вони взяли з тих же таки юдейських джерел.

Від Луки 3:23-38
А Сам Ісус, розпочинаючи, мав років із тридцять, бувши, як думано, сином Йосипа, Ілія, сина Маттатового, сина Левіїного, сина Мелхіїного, сина Яннаєвого, сина Йосипового, сина Маттатієвого, сина Амосова, сина Наумового, сина Еслієвого, сина Наггеєвого, сина Маатового, сина Маттатієвого, сина Семенієвого, сина Йосихового, сина Йодаєвого, сина Йоананового, сина Рисаєвого, сина Зоровавелевого, сина Салатіїлового, сина Нирієвого, сина Мелхієвого, сина Аддієвого, сина Косамового, сина Елмадамового, сина Ірового, сина Ісуєвого, сина Еліезерового, сина Йоримового, сина Маттатієвого, сина Левієвого, сина Семенового, сина Юдиного, сина Йосипового, сина Йонамового, сина Еліякимового, сина Мелеаєвого, сина Меннаєвого, сина Маттатаєвого, сина Натамового, сина Давидового, сина Єссеєвого, сина Йовидового, сина Воозового, сина Салаєвого, сина Наассонового, сина Амінадавого, сина Адмінієвого, сина Арнієвого, сина Есромового, сина Фаресового, сина Юдиного, сина Яковлевого, сина Ісакового, сина Авраамового, сина Тариного, сина Нахорового, сина Серухового, сина Рагавового, сина Фалекового, сина Еверового, сина Салиного, сина Каїнамового, сина Арфаксадового, сина Симового, сина Ноєвого, сина Ламехового, сина Матусалового, сина Енохового, сина Яретового, сина Малелеїлового, сина Каїнамового, сина Еносового, сина Ситового, сина Адамового, Сином Божим.
Від Матвія 1:2-16
Авраам породив Ісака, а Ісак породив Якова, а Яків породив Юду й братів його. Юда ж породив Фареса та Зару від Тамари. Фарес же породив Есрома, а Есром породив Арама. А Арам породив Амінадава, Амінадав же породив Наассона, а Наассон породив Салмона. Салмон же породив Вооза від Рахави, а Вооз породив Йовіда від Рути, Йовід же породив Єссея. А Єссей породив царя Давида, Давид же породив Соломона від Урієвої. Соломон же породив Ровоама, а Ровоам породив Авію, а Авія породив Асафа. Асаф же породив Йосафата, а Йосафат породив Йорама, Йорам же породив Озію. Озія ж породив Йоатама, а Йоатам породив Ахаза, Ахаз же породив Єзекію. А Єзекія породив Манасію, Манасія ж породив Амоса, а Амос породив Йосію. Йосія ж породив Йоякима, Йояким породив Єхонію й братів його за вавилонського переселення. А по вавилонськім переселенні Єхонія породив Салатіїля, а Салатіїль породив Зоровавеля. Зоровавель же породив Авіюда, а Авіюд породив Еліякима, а Еліяким породив Азора. Азор же породив Садока, а Садок породив Ахіма, а Ахім породив Еліюда. Еліюд же породив Елеазара, а Елеазар породив Маттана, а Маттан породив Якова. А Яків породив Йосипа, мужа Марії, що з неї родився Ісус, званий Христос

Agnostic
Забанен навсегда

Повідомлення Agnostic » 26 жовтня 2019, 13:20

.

Відповісти

Повернутись до “Технічна допомога”