Сторінка 1 з 5
Хлібопіч
Додано: 04 квітня 2020, 13:04
Tyrex7
От наразі в цій ситуації стало особливо актуально самому пекти хліб. Постало питання вибору хлібопічки. Досвід нульовий. Поділіться чи порадьте, що вибрати, на що звернути увагу.
Особливо цікавить випікання безглютенового хліба.
Re: Хлібопіч
Додано: 04 квітня 2020, 15:09
zepellin
По-любэ, лучше брендовую. Не обязательно дорогую. Лыжи довольно актуальны и неплохи. Я свою брал - гореньку изза металлического корпуса, пластиковый очень быстро теряет вид. Плюс, два ведра было в комплекте.
Недавно ушел ремень привода, котрый просматривается снизу, ну, тоестьбылаб нижняя крышка, замена произвелась бы за 10 минут, а тут пришлось ее до винта разобрать, чтобы до ремня добраться))
А по поводу хлебов - так это уже от рецептов и ингридиентов зависит, хотя, безглютеновым не интересовался, может есть какието особенности.
Re: Хлібопіч
Додано: 04 квітня 2020, 15:28
Tyrex7
zepellin писав: ↑04 квітня 2020, 15:09
По-любэ, лучше брендовую. Не обязательно дорогую. Лыжи довольно актуальны и неплохи. Я свою брал - гореньку изза металлического корпуса, пластиковый очень быстро теряет вид. Плюс, два ведра было в комплекте.
Недавно ушел ремень привода, котрый просматривается снизу, ну, тоестьбылаб нижняя крышка, замена произвелась бы за 10 минут, а тут пришлось ее до винта разобрать, чтобы до ремня добраться))
А по поводу хлебов - так это уже от рецептов и ингридиентов зависит, хотя, безглютеновым не интересовался, может есть какието особенности.
Я так і приглядав щось типу брендове. Так щоб особливих проблем із зч, аксесуарами небуло. От читав типу гарні відгуки про панасонік.
Про безглютеновий - так там є вагомий нюанс. Коротше треба щоб в програмах це було.
А про свою, щось розкажеш?
Re: Хлібопіч
Додано: 04 квітня 2020, 16:13
телефонист
у меня Орион, что-то левое, но 6 лет вообще проблем не было
правда буханка в 700 гр. уходит за 10 минут, а испечь следующую +3 часа
поэтому, при необходимости, я пеку сразу 1,6-1,8 кг в духовке в большой сковороде
треть буханки +/- уходит сразу, оставшейся хватает на два дня
а хлебопечку жена использует как тестомес, если нужно что-то небольшое испечь
Re: Хлібопіч
Додано: 04 квітня 2020, 16:42
KIMOvod
Дешевая хлебепечка Saturn, купил за 225грн пользуюсь около года, буханка не полноразмер. Выпекается за 3 часа.
Полёт нормальный, использую так же как тестомес для тех же пельменей
Re: Хлібопіч
Додано: 04 квітня 2020, 16:47
KIMOvod
Рекомендую просмотреть варианты б/у
Скидка сейчас на заказы 10%
https://tehnoskarb.ua/khlebopechki/c119
Re: Хлібопіч
Додано: 04 квітня 2020, 16:52
телефонист
а это проект для школы, 2й класс
здесь видна хлебопечка и что она делает
Re: Хлібопіч
Додано: 04 квітня 2020, 17:05
Дід Панас
Tyrex7 писав: ↑04 квітня 2020, 13:04
От наразі в цій ситуації стало особливо актуально самому пекти хліб. Постало питання вибору хлібопічки. Досвід нульовий. Поділіться чи порадьте, що вибрати, на що звернути увагу.
Особливо цікавить випікання безглютенового хліба.
Тільки PANASONIC, кращої немає! Довго вибирав, але дуже задоволений такою і впевнено рекомендую
https://anonim.xyz/go/bt.rozetka.com.ua/panasonic-sd-2501wts/p164497/
Завжди гарний результат, особливо подобаться виставляти таймер і рано прокидатись від запаху свіжого хліба.
Re: Хлібопіч
Додано: 05 квітня 2020, 17:25
Tyrex7
Дід Панас писав: ↑04 квітня 2020, 17:05
Tyrex7 писав: ↑04 квітня 2020, 13:04
От наразі в цій ситуації стало особливо актуально самому пекти хліб. Постало питання вибору хлібопічки. Досвід нульовий. Поділіться чи порадьте, що вибрати, на що звернути увагу.
Особливо цікавить випікання безглютенового хліба.
Тільки PANASONIC, кращої немає! Довго вибирав, але дуже задоволений такою і впевнено рекомендую
https://anonim.xyz/go/bt.rozetka.com.ua ... s/p164497/
Завжди гарний результат, особливо подобаться виставляти таймер і рано прокидатись від запаху свіжого хліба.
От все ніби добре, але от глянув ролик і враження зіпсовані:
Глянув ще цінник на той шків і якось взагалі...
Re: Хлібопіч
Додано: 05 квітня 2020, 17:45
Дід Панас
Tyrex7 писав: ↑05 квітня 2020, 17:25
От все ніби добре, але от глянув ролик і враження зіпсовані:
Глянув ще цінник на той шків і якось взагалі...
Любу техніку можна зламати, а в цьому випадку хозяїн прям варвар якийсь, так зміг ушатати хорошу річ.
У мене працювала десь рік в режимі десь через день, потім рідше - і жодних нарікань. Щоб так ушатати, думаю треба кілька років щоденної випічки по декілька раз на день, або використовували в основному як тістоміс в якомусь кафе. Там де у нього форма ставиться в піч , є прям виработка від частого виймання форми, а у мене навіть царапин немає в тому місці. І ще, меню у мене англійською (купляв в Україні), а тут російською - можливо де робиться і на який ринок, теж має значення.