Хто допоможе у будівництві теплиці

Якщо бажаєш зробити щось добре, - зроби це сам!
Відповісти
Mihail218
Новачок

Хто допоможе у будівництві теплиці

Повідомлення Mihail218 » 06 грудня 2014, 14:31

Є величезне бажання зайнятися вирощуванням квітів і може бути овочів в тепличних умовах. Мені цікаві будь-які теми, які стосоються теплиць))) Може хтось займається подібним в наших краях? Хто знає, яке найкраще використовувати опалення? Це можуть бути газові котли, опалення дровами, тепловентилятори Volcano, опалення світловими лампами, обігрівачі Уфо або може якісь особливі поліпропіленові ущільнення стін і підлоги. Також цікавим є питання добрива квітів. Загалом, буду щиро вдячний всім, хто поділитися корисною інформацією. А краще, якщо я знайду соратників, які цим займаються професійно і на їх роботу можна буде подивитися особисто!)

Чел век
Постійний користувач

Re: Хто допоможе у будівництві теплиці

Повідомлення Чел век » 06 грудня 2014, 14:44

тоже интересно *hi*

GPS
Новачок

Повідомлення GPS » 06 грудня 2014, 15:20

Тоже интересно

sarakhan
Новачок

Повідомлення sarakhan » 16 грудня 2014, 19:11

для начала стоит объяснить что такое лендинг, я такого понятия не знаю

Востаннє редагувалось 02 січня 2015, 06:34 користувачем sarakhan, всього редагувалось 1 раз.

vaxada
Зацікавлений

Повідомлення vaxada » 18 грудня 2014, 18:55

все є в неті

warlock
Досвідчений
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення warlock » 22 грудня 2014, 00:04

тема интересная, если делать бизнес, то изначально надо просчитать рентабельность исходя из всех факторов, отопления, аренда, обслуживание и т.д. а если для себя, то по сути не имеет особо значения, в интернете много есть интересных схем, с отоплением и т.д., мне кажется, если бы было рентабельно выращивать цветы у нас, то не возили бы их с Голландии
Держи друзей близко, а врагов на цепи в темном подвале.

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 22 грудня 2014, 00:39

Конечно тема интересная ... , особо когда у нас в УКРАИНЕ есть целые НИИ по разработке тепличных идей и конструкций ... .
По отоплению в первую очередь надо ориентироваться на СОЛНЦЕ и ЗЕМЛЮ , а потом уже на всё остальное ... .
Эффективнее всего по КПД -- тепловые помпы , но перед постройкой теплицы нужно выполнить довольно непростые земляные и инженерные работы под уровнем самой теплицы и около неё ... . Но оно стоит того (чтоб не было хуже чем в холодной Голляндии) !
На втором месте по КПД -- инфракрасное низкотепмператкурное отопление с помощью потолочных рулонных плёнок ... .
Всё остальное - советовать и рассказывать по вариантами по отоплению не буду ввиду низких перспектив ... .
Конечно если нужно круглогодичное производство ... то и освещение надо не забыть зимой и теплоизоляцию ... . Но практичнее декабрь-январь отдыхать ... !
Востаннє редагувалось 22 грудня 2014, 00:40 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Очень приятно,ЦАРЬ!
Зацікавлений

Повідомлення Очень приятно,ЦАРЬ! » 28 грудня 2014, 15:54

Mihail218 писав:Є величезне бажання зайнятися вирощуванням квітів і може бути овочів в тепличних умовах. Мені цікаві будь-які теми, які стосоються теплиць))) Може хтось займається подібним в наших краях? Хто знає, яке найкраще використовувати опалення? Це можуть бути газові котли, опалення дровами, тепловентилятори Volcano, опалення світловими лампами, обігрівачі Уфо або може якісь особливі поліпропіленові ущільнення стін і підлоги. Також цікавим є питання добрива квітів. Загалом, буду щиро вдячний всім, хто поділитися корисною інформацією. А краще, якщо я знайду соратників, які цим займаються професійно і на їх роботу можна буде подивитися особисто!)
якщо потрібно можу допомогти за доглядом рослин. але інтересно що ви там вирощувати будете
Ненавидя кого-то, ты ненавидишь в нем нечто
такое, что есть в тебе самом. То, чего нет в нас
самих, нас не волнует. © Герман Гессе

Виктор Ф.
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення Виктор Ф. » 28 грудня 2014, 22:25

если надо помогу в капельном поливе для теплицы!
сайт по автополиву http://www.avtopoliv.cv.ua/
профиль https://www.facebook.com/avtopoliv

Відповісти

Повернутись до “Зроби сам”