В паркеті завились жуки(короїди? якась хрень)
В паркеті завились жуки(короїди? якась хрень)
Сижу ввечері,тиша, і чую що в кімнаті в кутку в паркеті\під паркетом почало щось гризти древесину... так було біля тижня(іноді гризло іноді не гризло, весь час в одному і тому місці).
Вчора ввечері заходжу в кімнату і бачу( дірку в паркеті діаметром біля 0.5 см, і навколо стружка(більше схоже на пиль) ніби хтось свердлив свердлом..
Паркет стоїть років 5. і все було нормально, в тому році поцеклювали його тільки.
Чим можна потравити ту гидоту. і де купити, був на "Господарі" та на "дубінській" нічого не знайшов =\ тільки від мишей, та тарганів все..
Вчора ввечері заходжу в кімнату і бачу( дірку в паркеті діаметром біля 0.5 см, і навколо стружка(більше схоже на пиль) ніби хтось свердлив свердлом..
Паркет стоїть років 5. і все було нормально, в тому році поцеклювали його тільки.
Чим можна потравити ту гидоту. і де купити, був на "Господарі" та на "дубінській" нічого не знайшов =\ тільки від мишей, та тарганів все..
Востаннє редагувалось 29 листопада 2014, 13:17 користувачем ogboiko, всього редагувалось 1 раз.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: В паркеті завились жуки(короїди?)
Это не короеды, потому как последние - маленькие такие червячки и они годами могут точить дерево и ничего вы не услышите, тем более никакой стружки не увидите на паркете. Скорее всего, там у вас что-то покрупнее (мышь, например).ogboiko писав:Сижу ввечері,тиша, і чую що в кімнаті в кутку в паркеті\під паркетом почало щось гризти древесину... так було біля тижня(іноді гризло іноді не гризло, весь час в одному і тому місці).
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Я теж думав про миш, але ж весь час в одному місті, вона ж бігати під паркетом має. та і другий поверх(особняка).
та і с дирка для миші в 0.5см занадто маленька. та і занадто кругла...
- German
- Забанен навсегда
Где же вы у нас короедов диаметром 0.5см видели - ?!ogboiko писав:Я теж думав про миш, але ж весь час в одному місті, вона ж бігати під паркетом має. та і другий поверх(особняка).

Мышь-то, как раз, как и крыса, может часами грызть пол или стенку в одном и том же месте - чтобы лаз сделать, и треск, зачастую, стоит такой, как-будто пол/стенка сейчас завалятся

Востаннє редагувалось 29 листопада 2014, 12:48 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо

Востаннє редагувалось 29 листопада 2014, 12:43 користувачем ogboiko, всього редагувалось 1 раз.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
і підпалити.Samson писав:Керосин, солярка.ogboiko писав: Чим можна потравити ту гидоту
:D :D :D тоді точно нічого не буде) всі шкідники "как рукой.."
- German
- Забанен навсегда
Это не стружка, а древесная пыль - образуется и оседает вокруг отверстия, потому как её потоком воздуха к нему подымает из-под пола во время "грызения" - короед такого кол-ва пыли точно создать не может, только мелкий грызун.
Востаннє редагувалось 29 листопада 2014, 12:52 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.

- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Хочеш сказати що миша коли гризе паркет то спеціально дує на стружку щоб вона вилізла на верх? :DGerman писав:Это не стружка, а древесная пыль - образуется и оседает вокруг отверстия, потому как её потоком воздуха к нему подымает из-под пола во время "грызения" - короед такого потока воздуха точно создать не может, только мелкий грызун.ogboiko писав:[/url]
Ось таке..
- German
- Забанен навсегда
Не дует, а просто мелкой древесной пыли столько в воздух попадает, что из-за малости отверстия начинает под воздействием воздушного потока подыматься на поверхность перекрытия и оседать возле отверстия.tarik писав:Хочеш сказати що миша коли гризе паркет то спеціально дує на стружку щоб вона вилізла на верх? :D
А так подправил свой коммент - имел ввиду, что такого кол-ва древесной пыли при данном потоке воздуха короед создать не может. :)
Востаннє редагувалось 29 листопада 2014, 12:53 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.