В паркеті завились жуки(короїди? якась хрень)

Якщо бажаєш зробити щось добре, - зроби це сам!
Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 200 разів

Re: В паркеті завились жуки(короїди? якась хрень)

Повідомлення Infra3Byk » 29 листопада 2014, 15:48

Про мишу і повітряні потоки, це щось з чимось! Давно так не реготав)

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 964 рази
Подякували: 1648 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 29 листопада 2014, 15:53

Infra3Byk писав:Про мишу і повітряні потоки, це щось з чимось! Давно так не реготав)
Это мыша наркодилер, она эту пыль потом собирает и всем выводком нюхают
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 29 листопада 2014, 16:24

Infra3Byk писав:Про мишу і повітряні потоки, це щось з чимось! Давно так не реготав)
А когда кончишь "рэготать" (неприятные ассоциации вызывает лично у меня этот термин) - задумайся над тем, каким образом с нижней стороны паркетины древесная пыль попадает на верхнюю, и почему концентрируется именно вокруг отверстия. Если не получится догадаться - почитай книжки по деревообработке - много интересного и полезного для себя откроешь.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 964 рази
Подякували: 1648 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 29 листопада 2014, 16:33

German писав:
А когда кончишь "рэготать" (неприятные ассоциации вызывает лично у меня этот термин) - задумайся над тем, каким образом с нижней стороны паркетины древесная пыль попадает на верхнюю, и почему концентрируется именно вокруг отверстия. Если не получится догадаться - почитай книжки по деревообработке - много интересного и полезного для себя откроешь.
Жги ещё! Каждое выражение можно разбирать на цитаты :D
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 29 листопада 2014, 17:03

У германа кроме мышей и тараканов ничего дома из жирности не водится, об других домашних животных он не в курсе. Тараканы у него паркет стригут, а мыши носки. Поэтому он такой вумный :D
Востаннє редагувалось 29 листопада 2014, 17:08 користувачем Rassel, всього редагувалось 1 раз.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Infra3Byk
Поважний користувач

Повідомлення Infra3Byk » 29 листопада 2014, 17:53

German писав:
та вже більше ніж ти я навряд відкрию, "відкриватєль" ти наш. Що не тема то якесь "відкриття")

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 29 листопада 2014, 17:58

Infra3Byk писав:та вже більше ніж ти я навряд відкрию, "відкриватєль" ти наш. Що не тема то якесь "відкриття")
Хорошо, что ты для себя что-то новое открываешь, читая мои комменты.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Infra3Byk
Поважний користувач

Повідомлення Infra3Byk » 29 листопада 2014, 18:29

German писав:
Infra3Byk писав:та вже більше ніж ти я навряд відкрию, "відкриватєль" ти наш. Що не тема то якесь "відкриття")
Хорошо, что ты для себя что-то новое открываешь, читая мои комменты.
Якби ж то... А приходиться читати маячню.

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 29 листопада 2014, 18:32

German писав:
Если не получится догадаться - почитай книжки по деревообработке - много интересного и полезного для себя откроешь.
В мене навіть не має сумнівів що миші і короїди проходять спец.курс по деревообробці. :lol:
Востаннє редагувалось 29 листопада 2014, 21:53 користувачем tarik, всього редагувалось 1 раз.

ogboiko
Активіст

Повідомлення ogboiko » 30 листопада 2014, 10:40

Всім дякую за поради...

Так, це паркет(хвойних порід,здається, чи лістовіца, не пам"ятаю точно) тому це ніби і не є дуже тверде дерево. Дуб в мене тільи в коридорі(можу сказати що різниця дуже помітна, і що краше не економити і класти дуб).

Був сьогодні у того чувака, який нам рік назад циклював це все, він сказав що це короїд(лічінкі). Дав трансформаторне масло. сказав в дирки по шпріцу зараз налити,і кожний тиждень ще доливати(на протязі місяця), так як можуть бути ще, і щоб все там здохло) потім він сказав якщо більше не гризтимуть, то дирки зашпаключати і все, якось я на цей метод скептично подивився. і купив ще отрути в епіцентрі.

Поки гада не чути :ugeek:
Востаннє редагувалось 30 листопада 2014, 10:42 користувачем ogboiko, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Зроби сам”