hand made by OBERIG

Якщо бажаєш зробити щось добре, - зроби це сам!
oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Re: hand-made by OBERIG

Повідомлення oberig » 03 січня 2014, 11:53

в РАМЦІ *Dopovid*
ЗображенняЗображення
розмір самої вишивки 47,5*45 см =82044 хрестиків (розмір з рамкою 57,5*55см),121 колір ниток. Сподіваюсь,що моя робота принесе радість людям які зображені на вишивці,от такий подарунок для них замовила їх дочка під ялинку. Фотографію з якої робити вишивку правда вона вибирала довго і нудно, я намучилася з схемою і з самою вишивкою,але результат того вартує.
Востаннє редагувалось 04 квітня 2015, 10:14 користувачем oberig, всього редагувалось 2 разів.

superNick
Активіст
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення superNick » 03 січня 2014, 12:02

oberig писав: розмір самої вишивки 47,5*45 см =82044 хрестиків (розмір з рамкою 57,5*55см),121 колір ниток. Сподіваюсь,що моя робота принесе радість людям які зображені на вишивці,от такий подарунок для них замовила їх дочка під ялинку. Фотографію з якої робити вишивку правда вона вибирала довго і нудно, я намучилася з схемою і з самою вишивкою,але результат того вартує.
Дуже гарна робота і приємний думаю буде подарунок! Тільки мені здається - штори на задньому плані :? можно було замінити на якийсь простий фон.

oberig
Модератор

Повідомлення oberig » 03 січня 2014, 12:06

superNick писав: Дуже гарна робота і приємний думаю буде подарунок! Тільки мені здається - штори на задньому плані :? можно було замінити на якийсь простий фон.
я пропонувала замінити фон, зробила 7 варіантів різних , але клієнт як кажуть завжди правий, вона хотіла ті штори,які були на оригіналі фото, я і вишила ті штори.
Востаннє редагувалось 04 січня 2014, 13:00 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 05 січня 2014, 00:58

Терпіння в мене багато ... , а от вишивати також не доводилось .. .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

oberig
Модератор

Повідомлення oberig » 05 січня 2014, 09:51

Dasina писав: Очень очень красиво получилось, у вас талант!!! *ny_jump* у меня тетя вышивает крестиком уже давно и очень ей это дело нравится...я тоже пыталась, все закончилось одной картиной ангелочка черно-белого цвета в подарок маме. Получилось красиво)) но не для меня - очень уж нужно много терпения)))
Дякую.
А на рахунок терпіння, так важкувато, але за роки я вже звикла.
А Ви ж таки довели діло до кінця, вишили того ангелика- це вже великий плюс ;) , тому взятися за наступну роботу Вам буде не так важко, бо багато хто починає і кидають на пів дорозі.

Марволка
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 160 разів

Повідомлення Марволка » 05 січня 2014, 13:37

на півдороги справу кидають ті, хто поставив собі заважку ціль для початку і не зміг її подолати. Я от в*яжу. Але раніше постійно кидала, не довівши до кінця. Потім зрозуміла, що треба щось простіше - шарфик, спідничку...і так пішло - пішло... вже і пальто, і купа сведриків і навіть рукавички... Головне, щоб це приносило задоволення - і кожна річ приносить наступне натхнення! Не бійтесь вірити в себе - і у вас все вийде!
П.С. Оберіжинка! дякую тобі за твій талант! ти також надихаєш мене на нові твори! Згодом обов*язково поділюсь і своєю творчістю ;)
Востаннє редагувалось 05 січня 2014, 13:37 користувачем Марволка, всього редагувалось 1 раз.
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!

Сирень
Зацікавлений

Повідомлення Сирень » 11 січня 2014, 17:32

я у захваті *tanksyou*
чудові роботи.
я трошки вишиваю бісером, а от нитки для мене щось "запредельное".
доречі, може підкажете хорошу багетну майстерню чи майстра, які якісно працюють саме з вишивкою бісером? мала невдалий досвід - вишивку викривили.

oberig
Модератор

Повідомлення oberig » 12 січня 2014, 10:56

Сирень писав:я у захваті *tanksyou*
чудові роботи.
я трошки вишиваю бісером, а от нитки для мене щось "запредельное".
доречі, може підкажете хорошу багетну майстерню чи майстра, які якісно працюють саме з вишивкою бісером? мала невдалий досвід - вишивку викривили.
*tanksyou*
нитками таки важче ніж бісером,але звикнути можна.Мені вже однаково,що тим,що тим,різниці не помічаю.

Доречі вчора почала сорочку чол.бісерну (домотканка, чешський бісер, замовили в 3 конкретні кольори). Це початок (спочатку пошила сорочку,для примірки , а вже по готовій роблю вишивку,)
ЗображенняЗображення

на рахунок багетної майстерні, тут як карта ляже, на який настрій майстра попадете.
Раніше здавала в худ.салон,потім 1 разу таку шару зробили,що все більше не захотіла.
В Кварці добре робить мужчина.
В Епіцентрі баг. майстерня (але немає в них антиблікового скла),в даній майстерні зразу хлопчині ще попри касу пару гривень варто дати на руки і він зробить з роботи лялечку--перевірено.
Востаннє редагувалось 13 січня 2014, 09:35 користувачем oberig, всього редагувалось 4 разів.

Сирень
Зацікавлений

Повідомлення Сирень » 13 січня 2014, 22:55

дякую, скористаюсь вашими порадами.

lisa
Новачок

Повідомлення lisa » 02 лютого 2014, 13:32

добрый день!
а такое сможете вышить? (только без надписи). сколько будет стоить такая работа? спасибо

Відповісти

Повернутись до “Зроби сам”