Підкажіть, де купити сендвіч-панель?
Підкажіть, де купити сендвіч-панель?
Де в Чернівцях можна подивитися на сендвіч-панелі і купити шматочок, десь 2 кв. метри? Може хто знає, скількі коштує кв. метр самого дешевого? Наперед дякую.
Востаннє редагувалось 04 грудня 2014, 22:32 користувачем 321, всього редагувалось 1 раз.
- warlock
- Досвідчений
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 3 рази
Re: Підкажіть, де купити сендвіч-панель?
родничок делал такие панели, думаю там можно купить321 писав:Де в Чернівцях можна подивитися на сендвіч-панелі і купити шматочок, десь 2 кв. метри? Може хто знає, скількі коштує кв. метр самого дешевого? Наперед дякую.
Держи друзей близко, а врагов на цепи в темном подвале.
родничок делал такие панели, думаю там можно купить[/quote]
Дякую, але наразі нема можливості поїхати в Бояни. Чи в них є магазин в Чернівцях?
Дякую, але наразі нема можливості поїхати в Бояни. Чи в них є магазин в Чернівцях?
- warlock
- Досвідчений
Дякую, але наразі нема можливості поїхати в Бояни. Чи в них є магазин в Чернівцях?[/quote]321 писав:родничок делал такие панели, думаю там можно купить
такие вещи изготавливают под заказ, разве что с образцов осталось у кого-то с дилеров, но это сложней найти, чем поехать в баяны, хотя можно позвонить туда и сделать заказ через менеджеров, они привезут, но и это дополнительные расходы
Погано, якось дуже складно. Напевно буду шукати альтернативне рішення. Гарно дякую за інформацію.
- warlock
- Досвідчений
две влагостойкие фанеры или два листа жести и между ними стекловату нужной толщины или пенопласт, скрутить шпильками с резьбами и будет сендвич321 писав:Погано, якось дуже складно. Напевно буду шукати альтернативне рішення. Гарно дякую за інформацію.