Екскурсія в Чорнобиль.
Екскурсія в Чорнобиль.
Хотілось б побувати в Чорнобилі та Прип"яті. Кажуть треба їхати лише поки дерева ще не зелені, оскільки там просто ліс тоді. В Чернівцях хтось організовує подібні екскурсії?
- yura_cv
- Досвідчений
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 26 разів
- Контактна інформація:
Re: Екскурсія в Чорнобиль.
У меня друг ездил, в Черновцах не нашел ни кого, были в Киеве фирмы которые организовывали экскурсии, но насколько я слышал сейчас туда дорога закрыта(
Турфірми ніби пропонують, але все з Києва, найти б кось з транспортом, і організувати поїздку до Києва, а далі вже екскурсія ну і назад до дому.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Для чего, если не секрет? :)slaxor писав:Хотілось б побувати в Чорнобилі та Прип"яті. Кажуть треба їхати лише поки дерева ще не зелені, оскільки там просто ліс тоді. В Чернівцях хтось організовує подібні екскурсії?
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Атмосфера, місто розміром з Коломию, ну або половину Чернівців повністю порожнє, це зачаровує.German писав:Для чего, если не секрет? :)slaxor писав:Хотілось б побувати в Чорнобилі та Прип"яті. Кажуть треба їхати лише поки дерева ще не зелені, оскільки там просто ліс тоді. В Чернівцях хтось організовує подібні екскурсії?
- German
- Забанен навсегда
А притащить на подошвах грунт с завышенным уровнем радиации, или выпить водички тамошней не боитесь?slaxor писав:Атмосфера, місто розміром з Коломию, ну або половину Чернівців повністю порожнє, це зачаровує.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
-
- Активіст
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 5 разів
байки то все. Знайомий колись їздив, міряв рівень радіації. так от, місцями в києві рівень вищий, ніж в зоніGerman писав:А притащить на подошвах грунт с завышенным уровнем радиации, или выпить водички тамошней не боитесь?slaxor писав:Атмосфера, місто розміром з Коломию, ну або половину Чернівців повністю порожнє, це зачаровує.
http://kava.ua/events/ekstrim_-_poezdka ... ipyat.html
мають представників у Львові . Їздив з ними у Ялту . Організація поїздки на 3+ - 4- за 5-бальною шкалою
мають представників у Львові . Їздив з ними у Ялту . Організація поїздки на 3+ - 4- за 5-бальною шкалою
- x-killer
- Постійний користувач
Если ограничивать себя в таких мелочах, то можно и из дому не выходить вообще. То что там радиация, то понятно. Вопрос только в том, что в наших городах куда опасней ехать в общественном транспорте.German писав:А притащить на подошвах грунт с завышенным уровнем радиации, или выпить водички тамошней не боитесь?slaxor писав:Атмосфера, місто розміром з Коломию, ну або половину Чернівців повністю порожнє, це зачаровує.