Літній відпочинок 2015
-
- Зацікавлений
Літній відпочинок 2015
задумався я куди поїхати і де відпочити в цьому році.
Цікаво, куди збираються форумчани зі своїми сім"ями(собачкамі, кішечкамі) в цьому році..
Через які тур фірми, як добиратися будуть. тд і тп..
в цьому році хочеться куди завгодно тільки не Болгарія) і щоб було поменше "росскоговорящіх".
прикинув по цінам готовий витратити біля 1.5к баксів на двох + з собою пару сотен.
Цікаво, куди збираються форумчани зі своїми сім"ями(собачкамі, кішечкамі) в цьому році..
Через які тур фірми, як добиратися будуть. тд і тп..
в цьому році хочеться куди завгодно тільки не Болгарія) і щоб було поменше "росскоговорящіх".
прикинув по цінам готовий витратити біля 1.5к баксів на двох + з собою пару сотен.
-
- Зацікавлений
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
Re: Літній відпочинок 2015
я в Грецію планую своїм авто, апартаменти забронював через Музенідіс.
і десь в р-ні Конятина трохи теж :)
quadratnui, твого бюджету +- на 2 тижні мало б вистачити практично по всій Європі
для 2х взагалі простіше - можна літаком недорого і швидко в любу країну. подивись ще варіанти в Іспанії наприклад.
quadratnui, твого бюджету +- на 2 тижні мало б вистачити практично по всій Європі
для 2х взагалі простіше - можна літаком недорого і швидко в любу країну. подивись ще варіанти в Іспанії наприклад.
-
- Зацікавлений
я ось дивився ціни через дм-тур(сподобався їхній підбір турів).
в мій бюджет влазить як Іспанія, так і Шрі Ланка, а на рахунок греції, чи є там якісь мальовничі місця без русскіх =)
дивився звичайно з авіа...
в мій бюджет влазить як Іспанія, так і Шрі Ланка, а на рахунок греції, чи є там якісь мальовничі місця без русскіх =)
дивився звичайно з авіа...
- superNick
- Активіст
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Теж цей варіант планую. Якщо можно - в пп апартаменти, які забронював для порівняння.Buxx писав:я в Грецію планую своїм авто, апартаменти забронював через Музенідіс.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1308 разів
Вот исключительно из-за визового вопроса знаю кучу людей которые бойкотируют Европу и переориентируются на Азию.kreativ писав:Візу ще треба оформляти
Человек совсем недавно турков на нюх не переносил,а сейчас 2 раза в год там.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
-
- Активіст
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 20 разів
http://yanair.ua/news.html є пряпий рейс Київ-Батумі-Київmaratura писав: я вже два роки підряд в Греції на авто,зараз плануємо Батумі на авто через Стамбул (2дні зупинка).
але поки що під питанням.
- Leya
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 58 разів
- Подякували: 57 разів
Островная Греция. Прошлым летом были на Родосе. Чудесный климат. Кто там побывал хоть раз -влюбится в этот остров и оставит там своё сердце. :)
Могу подсказать ,если заинтересует, какое ТА отправляло , виза , справки , отель (в лс)
Могу подсказать ,если заинтересует, какое ТА отправляло , виза , справки , отель (в лс)
Начать всё с нуля -это не безумие. Безумие-это притворяться счастливым. Притворяться, что именно эту лямку ты должен тянуть всю свою жизнь.(с)