В Болгарію на 2-3 міс. морально відпочити ніхто не планує ?
В Болгарію на 2-3 міс. морально відпочити ніхто не планує ?
Пожити, морально відпочити, зайнятись самонавчанням ? Для спільного винаймання житла і щоб не скучно. :)
Востаннє редагувалось 02 лютого 2015, 16:19 користувачем Latin, всього редагувалось 1 раз.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Re: В Болгарію на 2-3 міс. морально відпочити ніхто не плану
типа от призыва косим?
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
С сегодняшним курсом евро и доллара сомневаюсь, что все поголовно захотят поехать отдыхать за границу...Latin писав:Пожити, морально відпочити, зайнятись самонавчанням ? Для спільного винаймання житла і щоб не скучно. :)
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
тема називається - "косим від призову" ?13ый воин писав:типа от призыва косим?

також можна в Турцію махнути на деякий час :)
...цікава думка!...Ну відпочили морально 2-3 місяці...а далі що ?....повернулися на Україну...і вже у списку, який Порошенко обіцяв до 3 березня 2015 зробити та передати в суди та міліції....
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1312 разів
Мне аж интересно количество того списка.Astronom писав:...цікава думка!...Ну відпочили морально 2-3 місяці...а далі що ?....повернулися на Україну...і вже у списку, який Порошенко обіцяв до 3 березня 2015 зробити та передати в суди та міліції....
ну допустимо в списку буду і що з того ? нехай засунуть його собі в одне місцеAstronom писав:...цікава думка!...Ну відпочили морально 2-3 місяці...а далі що ?....повернулися на Україну...і вже у списку, який Порошенко обіцяв до 3 березня 2015 зробити та передати в суди та міліції....

Я пас, там ситуація не дасть зібратись з думками :D Тай я ще зрозумів що пацифістSamson писав:Встречное предложение - как на счет Краматорска?Latin писав:Пожити, морально відпочити, зайнятись самонавчанням ? Для спільного винаймання житла і щоб не скучно. :)

Востаннє редагувалось 03 лютого 2015, 15:32 користувачем Latin, всього редагувалось 2 разів.