Хто відпочивав в Одесі???
- RJ_STARiy
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 1830 разів
- Подякували: 435 разів
- Контактна інформація:
Хто відпочивав в Одесі???
1. Де і в яку ціну квартири чи будиночки?
2. Що відвідати і куди піти?
3. і т. д. і т. п. ...
P.S. Планую з понеділка на відпочинок. Наперед вдячний за відповіді, гарного дня ВСІМ!!!
2. Що відвідати і куди піти?
3. і т. д. і т. п. ...
P.S. Планую з понеділка на відпочинок. Наперед вдячний за відповіді, гарного дня ВСІМ!!!
Востаннє редагувалось 07 серпня 2014, 12:08 користувачем RJ_STARiy, всього редагувалось 1 раз.
Re: Хто відпочивав в Одесі???
Раджу їхати в Іллічівськ. Дуже чисте місто і чистий гарний пляж. В Одесу їдуть постійно маршрутки. Жити знайти де - дуже просто
- RJ_STARiy
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
А коли відпочивали і скільки днів?? Бо знайомі були, не радять їхати...ssm145 писав:Раджу їхати в Іллічівськ. Дуже чисте місто і чистий гарний пляж. В Одесу їдуть постійно маршрутки. Жити знайти де - дуже просто
2005 2007 2008 роки. Там відпочивати краще. Нагадує по рівню Болгарію.
- RJ_STARiy
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
2014 - брудне море, брудний пляж (по відгуку знайомого, який тиждень як приїхав звідти)!!ssm145 писав:2005 2007 2008 роки. Там відпочивати краще. Нагадує по рівню Болгарію.
Пораджу м.Южне. Вернулись звідти 2 тижні тому. Це не курорт, - звідси свої "+" і "-" . Місто дуже чисте, - приємно просто погуляти ввечері. Пляж досить пристойний. Море Чорне :), звісно гірше Греції-Єгипту, але таке ж як і в Болгарії. Ціни такі як і в Чернівцях. Турбаз/санаторіїв немає взагалі, - тільки квартири (ціна за 1-кімнатну 180-250 грн/доба) Це все для спокою, якщо хочеться "покуражити", - 12 км до Коблево (60 грн. на таксі або маршрутка) Тут раджу попасти в дельфінарій, аквапарк (здається один з найбільших в Україні), ну, якщо дружина дозволить, нічні клуби :) Можна з"їздити в Миколаївський зоопарк (до Миколаєва 100 км.) - теж є що подивитись...
1 день ми потратили на екскурсію по Одесі, - цьго думаю достатньо.
Якщо є якісь питання - спробую допомогти.
До Южного я тричі був в Болгарії і жодного разу у нас. Так-що свої враження вважаю досить об"єктивними :)
1 день ми потратили на екскурсію по Одесі, - цьго думаю достатньо.
Якщо є якісь питання - спробую допомогти.
До Южного я тричі був в Болгарії і жодного разу у нас. Так-що свої враження вважаю досить об"єктивними :)
Ильичевск и Южное - ото города-порты. Большые. Отсюда все выводы. Как по мне то лучше затоки нет. Тем более если ехать машиной, то через Молдову там всего то 500 км.
Я Одессит , зарегистрировался на вашем форуме, так как предстоит поездка в ваш город, везу маму на операцию, и тут увидел такую тему. По поводу Ильичевск Южный имею , что сказать ))) Это маленькие города , новой постройки , окромя моря там делать нечего. Если собираетесь ехать на море , то рекомендовал бы Ильичевск , Южный уж очень скучный город). Если все таки желание совместить море с другими развлечениями и достопримечательностями то конечно лучше Одесса . Цены на нормальные квартиры начинаются с 250 летом 200 в осенью ( не самый шик , но чисто и современно) В модных районах типа Аркадии дороже, но все ж рекомендую поселяться в историческом центре а не Аркадийских коробках. Если кому нужно будет можете обращаться , помогу найти недорогою квартиру . Да и вообще , отвечу на ваши вопросы по Одессе ( если конечно сам буду знать ответ)