Сторінка 1 з 2
вкусная итальянская кухня
Додано: 22 грудня 2013, 23:07
asin
вкусная итальянская кухня в Черновцах советую посетит
Адреса: 58000, м. Чернівці, вул. Вірменська, 18, біля Органного залу
Телефон: (0372) 519598
Мобільний: 0968880778, 0665550778
http://cv.goldenpages.ua/details/124072 ... italia#map
Re: вкусная итальянская кухня
Додано: 23 грудня 2013, 14:38
Дельфин
ГОЛОВНЕ ЗАПАМЯТАЙТЕ!!
Не вважайте потім , що це така і є італійська кухня. :D Памятайте - це наші продукти(максимум консервовані з Італії), наші повара, в наших економічних умовах і репліка італійських страв.
А то спробуть заморожені морепродукти і будуть думати що італійці спраді таке їдять.
Італійці такі помішані НА СВОЇЙ ЇЖІ, що возять звідити з собою пасту, навіть коли в гості їдуть. В січні знову буду бачити цей цирк
![Мда *facepalm](./images/smilies/facepalm.gif)
....
Хто хоче ВЦІЛОМУ мати уявлення про італійську кухню то можна. АЛЕ італійська кухня може бути тільки в Італії. Зі свіжими і оригінальними продуктами, із їх приготуванням, подачою і відношенням. І це, повірте, не мої слова. Це слова італійця, який забодав вже своєю італійською кухнею, коли приїжджає в гості...
Re: вкусная итальянская кухня
Додано: 24 грудня 2013, 21:34
asin
я извиняюсь но там действительно итальянец тебя встречает и все продукты 100% итальянские даже свежий базилик на пицце и сыр итальянский советую тебе проверит
это не пицца как в Мама Мио.
что пиццу сьел как пол буханки хлеба
Re: вкусная итальянская кухня
Додано: 24 грудня 2013, 21:45
Дельфин
Неодмінно, але вже в січні. ;)
Піца баз моцарели це піца "по мотивам рецептів" піци. А моцарела зберігається не більше 24-годин. А консервована моцарела, це вже не моцарела. Для нас різниці нема, а італійці не признають її не свіжу. Так само, як не признають не живі морепродукти. Звісно, є різні навіть італійці, і різні вибрики навіть у них в кухні, але... Пасту, різотто, лазанью можна готувати де завгодно, але це не вся і не основна кухня Італії. Я вже мовчу про те, що кількість і розмір блюд антипасти, яку вони подають щедро...
![Мда *facepalm](./images/smilies/facepalm.gif)
наші удавляться стільки подавати. :D
Аще - кухня півночі відрізнається від кухні півдня.
Але подивимось.
До речі, як цей заклад називається?
Re: вкусная итальянская кухня
Додано: 24 грудня 2013, 22:36
Andliva
Те що піца без моцарелли не піца, тут 100%, але на рахунок 24 годин- явно перегиб. Одноденна моцарелла- тільки один із її видів, що далеко не означає, що все решта не моца. "Консервація" теж надто гучно, її запаковують в пакети з росолом, від цього термін зберігання получається біля 15 діб в холодильнику.
З такою категоричністтю, можна сказати що і з коровячого молока мацарелла зовсім не вона, але це трохи не так, просто кожному по гаманцю його...
Re: вкусная итальянская кухня
Додано: 24 грудня 2013, 22:52
Дельфин
Andliva писав: і з коровячого молока мацарелла .
![В шоке :shock:](./images/smilies/kolobok_eek.gif)
ти що? не кажи таке нікому, особливо італійцю! :D
Якщо серйозно то моцарела це сир из буйволячого молока. Із коровячого це не моцарела, це такий собі будз. По формі воно може і те саме, але то не моцарела. навіть по смаку не те.
Re: вкусная итальянская кухня
Додано: 24 грудня 2013, 23:00
Andliva
Ну вот... Ще й яка моцарелла, просто не класична. Не віриш- запитай у DOC. ;)
Ще раз, з такою категоричністтю сирів в Європі взагалі не залишилось, так як приватним сироварам заборонили залишати сири на дрозрівання в погребах, тільки морозильні камери тепер. Що означає що Рокфор нині зовсім не Рокфор, так як не дозріває в печері. ;)
Re: вкусная итальянская кухня
Додано: 24 грудня 2013, 23:05
Дельфин
Так, не плутай грішне з праведним. Моцарела - це сир із буйволячого молока. все інше-якийсь інший сир.
Не МОРОЗИЛЬНІ, а холодильні - температура та сама, але нема грибків і бактерій як в погребі. Вони є в Європі помішані на чистоті і стирильності. І я їх розумію...
Де дозріває сир Рокфор - має не велике значення, головне, що він дозріває потрібний по технології час, при потрібних по технології температурах.
Re: вкусная итальянская кухня
Додано: 24 грудня 2013, 23:09
Andliva
Добрий вечір, молоко не те- не сир, а те що грибків нема- не суттєво. :)
Ще раз, почитай що таке моцарелла в італійских стандартах, а не що думають гурмани.
Традиційна моца- виключно із буйволячого, сучасна- ні, використовується як буйволяче, так і коровяче, і все воно документально моцарелла.
Про холодильну камеру- це супер суттєво, ага. Дякую що виправив. :D
P.S. Уточнення, погуглив щоб лицем в бруд не впасти. :)
Виключно із буйлявочого молока- Mozzarella di Bufala, що так і звучить моцарелла з буйвола, а напис Mozzarella можна класти і на коровячий сир.
Re: вкусная итальянская кухня
Додано: 24 грудня 2013, 23:42
Дельфин
ну ти ж розумієш - бізнес, мать його. У нас і ковбаса із сої, але називається ковбаса....
getImage.jpg
Щодо сиру і бактерій - погреби з часом забруднюються і окрім бакреій в сирі і на сирі там розвиваються НЕ ТІ бактерії, які потрібні для технології. От про це мова. А щодо камер-то різниця є! *snezhok2* :D
В морозильнику нічого не живе. Там -15 або -25. А холодильник-той самий погреб із +5 / +7 :D