kreativ писав: ↑08 червня 2019, 12:21
было дело. уже и билеты купили и гостишку оплатили, а потом все изменилось и поездка не состоялась. непредсказуемая жиза, шоподелать.
ну не вышло в этот раз побывать в наших краях, так не вышло, может быть в следующий раз - интересно было бы услышать Ваше мнение. Хорватия тоже неплохо ))).
Tyrex7 писав: ↑08 червня 2019, 12:46
От оціни та порівняй відстань із Чернівців до Затоки та до болгарського пляжу. Порівняй рівень цін та сервісу/ якості відпочинку і стане зрозуміло, що Затока програє по всім параметрам. Тому буковинців треба чимось заманити. А так в чому +++ Затоки?
Шукати +/- невдячна справа - скільки людей стільки думок. Я, як Ви напевно побачили, нічого тут нікому "не тулю", так спілкуємося... Судячи з Вашого сповіщення Ви були і там і там - цікаво булоб почути Ваші зауваження.
Щодо порівняння пляжного відпочинку у Болгарії та у Затоці - то вже ніби писав в цій темі, що у Болгарії ніколи не відпочивав, тому моя думка про це може бути суто суб'єктивна . У Європі взагалі відпочивав тільки на пляжах Іспанії, Франції, Італії та Нідерландів.
Для об'єктивності, з Вашої поради, порівняв відстані із Чернівців до Затоки та до Болгарії (порт Варна обрав тільки тому, що вона близько до мого рідного міста - порта Чорноморська і багато років повязана з ним паромним сполученням).
Вийшло приблизно:
732,5 км до Варни (пляжі ще далі) - європейскими дорогами та 654,7 до Затоки - нашими вітчизняними. Згоден - "нашими", хоча як це непатріотично, задоволення ще те ))).
Так, вже згадували про те, що нашому вітчизняному сервісу поки дещо далеко до європейского, але не всі, у т.ч. шановані мною буковинці, відпочивають саме за кордоном. І в нашій Затоці не виключення. Може будете здивовані - зустрічав таких.
Усім форумчанам добре відпочити цим літом, будь - де!