Літній відпочинок 2015

Як відпочивають наші користувачі
nata0905
Зацікавлений

Re: Літній відпочинок 2015

Повідомлення nata0905 » 24 травня 2015, 15:21

А мы так и не решили куда в этом году поехать...Все думали что в Болгарию поедем,но боюсь что денег не хватит,распологаемая сумма 700 у.е.А нас 2-ое взрослых и 2-ое деток(14 и 4 года).Скорее всего нас 3-ое взрослых и один ребенок.Может кто подскажет где можно отдыхать на такую сумму всей семьей.И не рано ли в Болгарии в конец июня?Какая цена в частном секторе за место,сколько стоит питание и т.д.?
Принимаю заказы на продукцию Эйвон.
http://avon-ukraine.net.ua/katalog-Avon?gclid=COa0lZu..

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1308 разів

Повідомлення sergej1974007 » 24 травня 2015, 15:40

Leya писав: Не слушай Сержа, Мулен Руж как раз для мужчин в расцвете сил :D 82 Boulevard de Clichy
Не слушай Лею-Фею.
В Мулен Руж--заснешь.(тем более и так бегаешь по городу)
Для мужчин в расцвете сил другие заведения. :D
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1765 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 24 травня 2015, 15:58

sergej1974007 писав:пс.В Музей Фрагонар
это вообще фактически магазин парфюмерии. от музея только одно название *nose*

Leya
Постійний користувач
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 57 разів

Повідомлення Leya » 27 травня 2015, 15:52

sergej1974007 писав:
Leya писав: Не слушай Сержа, Мулен Руж как раз для мужчин в расцвете сил :D 82 Boulevard de Clichy

Для мужчин в расцвете сил другие заведения. :D
Прочитали знакомые, те что в Париже, твой пост. Просют адресочки тех мест, что для мужчин в расцвете сил, в ЛС кинуть. Потому как надоело зевать, пока другие радуются жизни. :lol:
Начать всё с нуля -это не безумие. Безумие-это притворяться счастливым. Притворяться, что именно эту лямку ты должен тянуть всю свою жизнь.(с)

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1308 разів

Повідомлення sergej1974007 » 27 травня 2015, 16:33

Leya писав:

Прочитали знакомые, те что в Париже, твой пост. Просют адресочки тех мест, что для мужчин в расцвете сил, в ЛС кинуть. Потому как надоело зевать, пока другие радуются жизни. :lol:
Я рад что твои знакомые читают из Парижа мои посты. :D :D :D
Ой,нагуглил кучу мест поинтересней Мулен-Ружа в этом отношении---но там везде кучу неприличных фоток кидает. :( :(
Поэтому не буду здесь постить---здесь и школьнеги ходют.

пс.Возможно это моя личная реакция--но на всяких кабаре- и стрип-шоу я уверенно начинаю засыпать. :D :D
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення man » 27 травня 2015, 18:58

sergej1974007 писав:
Leya писав:

Ой,нагуглил кучу мест поинтересней Мулен-Ружа в этом отношении---но там везде кучу неприличных фоток кидает. :( :(
Поэтому не буду здесь постить---здесь и школьнеги ходют.

пс.Возможно это моя личная реакция--но на всяких кабаре- и стрип-шоу я уверенно начинаю засыпать. :D :D
Ну так тебе уже за 50, не удивительно что засыпаешь :P
Телефонист-пятицентовый ...

Leya
Постійний користувач

Повідомлення Leya » 27 травня 2015, 19:03

:D :D :D
Начать всё с нуля -это не безумие. Безумие-это притворяться счастливым. Притворяться, что именно эту лямку ты должен тянуть всю свою жизнь.(с)

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 27 травня 2015, 21:17

Находився вже кругом, аж ноги болять (треба було до напівмарфону з Сєржем тренуватися :) )
Більшість визначних об'єктів знаходяться в центрі і можна навіть пішки обійти, хоча в сумі пробіг намотує )
На кораблику поплавав, правда наверх вежі Ейфеля через божевільні черги не попав, але купив білет по інтернету, потім зайду без черг.
В Лувр через піраміду теж дурна черга, та є ще інші входи, там спокійно заходиш і можна всюди пройти.
Сьогодні відпочину, піду в спортбар фінал ЛЄ подивлюсь.
До Мулін-Руж від готелю 10хв, але попасти туди не так просто - черга на вулиці візуально десь на 150 метрів :? потім погуглив, виявляється ще й білети треба сильно наперед резервувати (ціна 100-120 євро). Коротше - не судилося :)
А поки прогулювався тим районом (щось типу червоних ліхтарів), то неодноразово чуть силою не затягували в різного роду заклади :D Ну я не по цим справам сюди приїхав )
Тут є і покруче райончики для любителів такого роду розваг (гугл знає як вже писав Сєрж) як і ще інші відомі вар'єте-шоу (лідо і якась лошадка).
Музей парфумерії в наступному будинку біля офісу компанії, який вікнами дивиться прямо на Оперу. Туди (в музей) ще не ходив (може і не варто), а в іншу сторону через дорогу знаменитий торговий центр Галерея Лафайєт - там купа відділів-бутіків з відомими брендами одягу, косметики ювелірки і т.п.
Туристів на вулицях море, ранком і вечером на тротуарах навіть пробки створюються )
Ну і там де роззяви-туристи вистачає і різних пройдисвітів. Мене в перший же день на вулиці якийсь модно вдягнений пенс з старого рено вичислив, що я по російськи розмовляю і почав плести казочки, що він директор дома моди з Італії, був у Каннах, "дарував" якісь речі а в кінці так "дай на бензин, невистачає додому повернутися" :D Потім на мосту біля дому парламенту фоткаю собі і якась тп підходить з папірцем типу на бланку міністерства культури (чи щось таке вона мені хотіла пояснити) і за фото треба платити по 20є, якісь підписи людей там, я їй сказав клич поліцію і на цьому вона щезла. В натовпі треба теж остерігатися карманників (незадовго перед цим навіть Ейфелева Вежа закривалась на кілька днів через цю проблему), також по дорозі від Трокадеро до неї повно наперсточників (цікаво чи ще хтось ведеться на них?),а у колеги з Канади в метро з нагрудного кармана свиснули айфон, а поліцай лиш руками розвів (ну він не дуже переживає, каже, що всі дані збережені в іклауд, а телефон йому видадуть новий дома).
Грязі тут особливо не бачу (все ж таки центр), а дрібний мусор тут прикольно просто водою змивається (витікає з під тротуарів і забирає мусор з під бордюрів).
Ще класна тема - станції з велосипедами на прокат. За 1,7є береш вел і перші 30хв безкоштовні - якщо треба довше, то ставиш і береш другий, стоянки по всьому місту. А також є схожа система з електромобілями - це вже обійдеться біля 10є за пів години.
Взагалі цікавого тут багато, можна довго розказувати, але як відомо, таки краще хоч один раз побачити. Кидаю трохи фоток - хто був хай згадає знайомі місця і приємні моменти.

Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення

Leya
Постійний користувач

Повідомлення Leya » 27 травня 2015, 21:57

Круто! Предлагаю всем такой небольшой фотоотчёт делать кто где побывал этим летом *Dopovid* Порадуемся за форумчан и побываем в этих странах заочно :)

Buxx,утверждают ,что самое чистое метро в мире- Парижское метро. Это правда?

Поищите, где-то есть Музей эротического искусства, может очереди не такие как в Мулен Руж :)

Leya
Постійний користувач

Повідомлення Leya » 27 травня 2015, 22:39

sergej1974007 писав:
Leya писав:

Мой знакомый из Парижа-это Buxx, и он вiнужден :D тебя читать)

Відповісти

Повернутись до “Відпочинок”