Поїхали катаццо на тубах?
- xtrade
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 11 разів
Re: Поїхали катаццо на тубах?
http://migovo.com.ua/all-inclusive/
День: За 350 грн. для дорослого чи 250 грн. для дитини до 12 років включений трансфер Чернівці – Мигово – Чернівці, обід, денний абонемент на гірьколижний витяг та трасу сноутюбу, безкоштовний прокат в будні та знижку 10% на прокат у вихідні
Замовлення за тел. 050 51 96 204; 067 372 43 04;
День: За 350 грн. для дорослого чи 250 грн. для дитини до 12 років включений трансфер Чернівці – Мигово – Чернівці, обід, денний абонемент на гірьколижний витяг та трасу сноутюбу, безкоштовний прокат в будні та знижку 10% на прокат у вихідні
Замовлення за тел. 050 51 96 204; 067 372 43 04;
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
кататися не набридне 8 годин? :Dxtrade писав:350
- 50 грн дорога
- 50 грн обід
250 / 8 год = 30 грн/год
правда так і не зрозумів, чи реально підйомник повністю безліміт на тьюбах.
+100 не набридне. Я з 11 до 16 катався проблем не було. Дружина перша зійшла з дистанції вона десь в 14 сіла пів години відпочити. Мала витримала більше, але я хотів ще покататись, а дівчата сказали що сил не мають підніматись. Тому при умові підйомів не ніжками, а підйомником 5-6 годин це абсолютно не проблема. ;)
Я думаю може на наступний раз якийсь захист взяти
а то є там купа людей які зїхавши вниз стоять і регочуть, розказують один одному як класно зїжали. Ну а ті хто зїжає після них врізаються в цей натовп. Я так пару раз врізався. Першого разу, я ловив гаврика в якого врізався, щоб він не впав і не вдарився головою (від удару він перелітав через мене) але сам при цьому дуже жорстко отримав його колінами по голові. Наступного разу, я вже нікого не ловив, захищав себе від удару і ті хто стояли попадали на своїх друзів які сиділи в тюбах
Також там всі катаються з верху, але постійно знаходяться ті, хто приходить пізніше і виходить перед людьми які приготувались зїжати, починають вмощуватись. Одного разу я кричав, щоб дали дорогу, але вони тільки поржали і все, я не зміг втримати 3 звязаних тюба і ми як в кегельбані збили чоловіка, який не захотів відійти, а дружину занесло в сторону.
В Горбовій трішки не продумано сам процес катання, не завжди виганяють людей знизу, і ніхто не дивиться що робиться зверху.
Але воно того варте. :)
Відносно Мигово потрібно подумати, але мені здається що сума 950 грн за мою сімю трішки перебор. За ці гроші можна 4 рази поїхати в Горбову, або 2 рази в Сонячну. Зараз гляну на сайт Мигово які там умови, може там дійсно значно краще
.
П.С. Або цікаво почути відгуки тих хто там бував, як там відносно соутюбів?
От що знайшов на сайті Мигово
Ну і фото Сноутюту з Мигово

З фото нижче можна прикинути довжину і перепад висоти траси. А також, що там немає як пішки підніматись, тому там витяги мають бути включені в вартість ;)

Але я не знайшов фото всієї траси, щоб прикинути перепад висоти. На 2 фото перепад мені не здається дуже істотним.
От фото траси в Горбовій, сорі за якість фотик забув вдома, і фотографував на телефон, проти сонця.
Я думаю може на наступний раз якийсь захист взяти

Також там всі катаються з верху, але постійно знаходяться ті, хто приходить пізніше і виходить перед людьми які приготувались зїжати, починають вмощуватись. Одного разу я кричав, щоб дали дорогу, але вони тільки поржали і все, я не зміг втримати 3 звязаних тюба і ми як в кегельбані збили чоловіка, який не захотів відійти, а дружину занесло в сторону.
В Горбовій трішки не продумано сам процес катання, не завжди виганяють людей знизу, і ніхто не дивиться що робиться зверху.
Але воно того варте. :)
Відносно Мигово потрібно подумати, але мені здається що сума 950 грн за мою сімю трішки перебор. За ці гроші можна 4 рази поїхати в Горбову, або 2 рази в Сонячну. Зараз гляну на сайт Мигово які там умови, може там дійсно значно краще

П.С. Або цікаво почути відгуки тих хто там бував, як там відносно соутюбів?
От що знайшов на сайті Мигово
В Горбовій довжина траси 200 метрів.Сноутюб – це неконтрольований спуск на надувних “ватрушках” по спеціально підготовленій трасі -”жолобу”. Довжина траси – 250 метрів.
Ну і фото Сноутюту з Мигово

З фото нижче можна прикинути довжину і перепад висоти траси. А також, що там немає як пішки підніматись, тому там витяги мають бути включені в вартість ;)

Але я не знайшов фото всієї траси, щоб прикинути перепад висоти. На 2 фото перепад мені не здається дуже істотним.
От фото траси в Горбовій, сорі за якість фотик забув вдома, і фотографував на телефон, проти сонця.
Востаннє редагувалось 10 лютого 2014, 14:40 користувачем electron, всього редагувалось 3 разів.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 963 рази
- Подякували: 1647 разів
В солнечной долине завтра для влюбленных скидки -50%!
"Празднуем день Св. Валентина вместе с нами! 14 Февраля, влюбленные пары всего за один горячий поцелуй получают 50% скидки на горнолыжное катание, за еще один, 50% скидки на сноутюбы и за еще один, 50% скидки на прокат снаряжения!"
"Празднуем день Св. Валентина вместе с нами! 14 Февраля, влюбленные пары всего за один горячий поцелуй получают 50% скидки на горнолыжное катание, за еще один, 50% скидки на сноутюбы и за еще один, 50% скидки на прокат снаряжения!"
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- cazacioc
- Активіст
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 6 разів
К сожелению кажется что сезон уже тю-тю после сегодняшних дожей. :(Sl@vcheg писав:В солнечной долине завтра для влюбленных скидки -50%!

- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація: